10–50 ajoneuvoa

”Parasta on oma yhteyshenkilö, jonka tavoittaa aina. Autokannan keskittäminen Sectolle helpottaa huomattavasti hallinnollista työtäni.”

Järkevällä autokannanhallinnalla kulut ja ajankäyttö pysyvät kurissa

Autot ovat harvan yrityksen ydinbisnestä. Autokannan kasvaessa myös kulut ja hallinnoinnin tarve kasvavat. Järkevä autokannanhallinta mahdollistaa merkittävät kokonaiskustannussäästöt ja vapauttaa oman henkilöstön työpanosta.

Keskisuurille yrityksille palvelumme tarjoavat kaivattua joustavuutta ja kustannussäästöjä. Aina ei
ole tarkoituksenmukaista rahoittaa koko kalustokantaa samalla tavalla. Markkinoiden laajimman tuotevalikoiman ansiosta voimme rakentaa juuri teille sopivan rahoitus- ja palvelumallin.

Palvelumme sisältää aina autopolitiikan ja puitesopimuksen laadinnan sekä oman asiakasyhteyshenkilön. Tämä vapauttaa hallinnollisia resursseja, kun yhteyshenkilömme huolehtii auton käyttäjien yhteydenotoista yhtiönne autopolitiikan ja puitesopimuksen mukaisesti.

Secto tuottaa palveluita yli 500:lle yritykselle, joilla on vastaavan kokoinen autokanta. Palvelupakettiemme pohjalta räätälöimme ammattitaidolla juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun. Ota meihin suoraan yhteyttä – parhaat ideat syntyvät yleensä keskusteltaessa!

Kysy lisää

Autopolitiikka

Yritysautojen hankintaa ja käyttöä ohjataan yrityksen sisäisellä autopolitiikalla. Hyvin laadittu autopolitiikka tuo yritykselle kustannussäästöjä sekä tähtää henkilöstön palkitsemiseen.

Autopolitiikka asettaa reunaehdot yrityksen autoilulle, esim.; autoetuun oikeutetut työntekijät, eri autoetuluokat, hankintaluokat, lisävarusterajat, hankintaprosessi, vastuuhenkilöt, merkkirajoitukset, hankintapaikat ja päästöluokat.

Lisäksi autopolitiikkaa antaa käyttäjille toimintaohjeet auton käyttöön, esim.; vaihtoajankohdat, pitoajat, huollot ja korjaukset, ulkomaille vienti, vakuutustiedot ja -omavastuut, yhteystahot ja henkilön oma vastuu auton käytöstä.

Jokainen yritys luonnollisesti valitsee autopolitiikkamallin, joka parhaiten tuottaa sisäistä lisäarvoa yrityksen henkilöstölle, ja korostaa yrityksen arvomaailmaa. Laadimme yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän tavoitteisiinsa sopivan autopolitiikan.

Lue lisää Secton Kaupallisen johtajan Linus Baerin blogi-sarjasta.

Kysy lisää
Autopolitiikka Secto Automotive

Puitesopimus

Useamman auton autokannoille on mahdollista tehdä puitesopimuksia, joissa sovitaan normaalista leasingsopimuksesta poikkeavia ehtoja. Näitä ovat mm.

– Ajoneuvojen palautuskiintiöt
– Alikilometrihyvitykset, poikkeavat ylikilometriveloitukset ja kilometripoolit
– Henkilökuntaedut Secto Vaihtoautoihin

Kysy lisää

Hallinnointi

Hallinnointiasiakkaana saatte auto- ja kalustokannan kaikki kulut kuukausittain valmiiksi esitiliöitynä kustannuspaikkakohtaisesti laskutettuna. Hallinnoimme halutessanne yrityksen koko autokannan omistus- ja rahoituspohjasta riippumatta. Säästämme teiltä eurojen lisäksi merkittävän määrän työtunteja.

Kysy lisää

Tehokkuutta hyötyajoneuvokantaan

Ajoneuvojen, työntekijöiden ja työmaiden pyörittäminen on tehokkaampaa tarpeeseen parhaiten soveltuvilla ja samanlaisilla työkaluilla. Vanha ajoneuvokanta sisältää usein myös yllätyskustannuksia.

Yrityksen sekalainen hyötyajoneuvokanta voidaan saada tuottavammaksi ja tehokkaammaksi standardisoinnilla. Laadimme teille yrityskohtaisen kannanvaihtosuunnitelman, jossa nykyinen ajoneuvokanta vaihdetaan uusiin. Kanta vaihdetaan standardisoituihin malleihin kustannusten kannalta järkevään ajankohtaan. Halutessanne saatte samalla näyttävästi teipatusta ajoneuvokannasta yrityksenne käyntikortin.

”Standardiautomalleja läpikäydessä Sectolta löytyi hyvää asiantuntijuutta. Kanssamme toimi tuotantoautoihin erikoistunut henkilö, jonka avulla kävimme tilanteemme läpi ja katsoimme meille sopivan ratkaisun”
Hankintasuunnittelija Valtteri Haapaniemi, Palmia

Lue lisää Secton Palmialle tuottamista palveluista.

Kysy lisää
Palmia Secto Automotive

Secto Driver Assistant

Veloituksettoman Secto Driver Assistant -sovelluksen avulla hoidat autoilusi päivittäisiä toimenpiteitä vaivattomasti.

Secto Driver Assistant on jokaisen yritysautoilijan taskussa kulkeva apuri.Älypuhelinsovelluksen avulla auton käyttäjä esimerkiksi tankkaa ja pesee auton suoraveloituksella. Myös ajopäiväkirjan päivittäminen sujuu vaivattomasti.

Lue lisää Secto Driver Assistantista.

Myynti ja takaisinvuokraus

Myynti ja takaisinvuokraus -palvelussa Secto ostaa yrityksesi olemassa olevat autot ja vuokraa ne yrityksellenne takaisin. Palvelun ansiosta yrityksesi tase kevenee ja budjetointi helpottuu.

Taseen kevenemisen lisäksi Myynti ja takaisinvuokraus -palvelu helpottaa koko sopimusajan budjetointia ja autokannan hallintaa. Secto hoitaa laskutusrumban ja yrityksesi saa koko autokannasta yhden laskun kerran kuukaudessa. Palvelua voidaan hyödyntää yrityksesi tarpeiden mukaan joko koko autokantaan tai vaan osaan siitä.

Lue lisää myynti- ja takaisinvuokrausmenettelystä Kaupallisen johtajamme Linus Baerin blogista.

Kysy lisää

Secto Fleet Manager

Secto Fleet Manager on veloitukseton työkalu yrityksenne autovastaavalle. Palvelun avulla koko auto- ja kalustokannan tilannetta on helppo seurata kootusti.

Fleet Managerista näkee koko auto- ja kalustokantanne tilanteen kootusti. Palvelusta voi tarkastella muun muassa ajetut kilometrit, mahdolliset yli- ja alikilometrit, rahoitussopimukset alkamis- ja päättymispäivämäärineen, tulevat katsastusajankohdat, kuluhistorian, käyttäjätiedot sekä Secton kautta tilauksessa olevat ajoneuvot ja niiden tarkemmat tiedot.

Ajankohtaista