3-10 ajoneuvoa

”Olemme pieni asiakas tässä vaiheessa, mutta meille on todella tärkeää, että monia asioita samanaikaisesti hallinnoidessa palveluntarjoajaan voi luottaa ja asiat toimivat.”

Kasvava autokanta vaatii suunnittelua ja hallinnointia

Autokannan kasvaessa myös kulut ja tarvittavat investoinnit kasvavat. Yrityksen kasvusuunnitelmat ja tunnusluvut vaikuttavat siihen, miten autokanta kannattaa rahoittaa.

Secto on rakentanut markkinoiden laajimman palveluvalikoiman erityisesti 3–10 auton yritysten tarpeisiin. Järkevästi rahoitettu ja hallinnoitu autokanta säästää paitsi kuluja myös henkilökunnan työaikaa.

Kartoitamme asiakkaidemme autotarpeet ja ehdotamme ratkaisua, joka on helppohoitoisin ja kustannustehokkain. Halutessanne voimme hallinnoida koko autokantaanne omistuspohjasta riippumatta.

Palvelumme sisältää aina autopolitiikan ja puitesopimuksen laadinnan sekä oman asiakasyhteyshenkilön. Tämä vapauttaa hallinnollisia resursseja, kun yhteyshenkilömme huolehtii auton käyttäjien yhteydenotoista yhtiönne autopolitiikan ja puitesopimuksen mukaisesti.

Pienet ja keskikokoiset autokannat ovat ydinosaamistamme. Meihin luottaakin jo yli 800 vastaavan automäärän omaavaa yritystä.

Ota rohkeasti yhteyttä, tarjoamme mielellämme myös teille helpompaa budjetointia ja enemmän aikaa omaan ydinliiketoimintaan.

Kysy lisää

Autopolitiikka

Yritysautojen hankintaa ja käyttöä ohjataan yrityksen sisäisellä autopolitiikalla. Hyvin laadittu autopolitiikka tuo yritykselle kustannussäästöjä sekä tähtää henkilöstön palkitsemiseen.

Autopolitiikka asettaa reunaehdot yrityksen autoilulle, esim.; autoetuun oikeutetut työntekijät, eri autoetuluokat, hankintaluokat, lisävarusterajat, hankintaprosessi, vastuuhenkilöt, merkkirajoitukset, hankintapaikat ja päästöluokat.

Lisäksi autopolitiikkaa antaa käyttäjille toimintaohjeet auton käyttöön, esim.; vaihtoajankohdat, pitoajat, huollot ja korjaukset, ulkomaille vienti, vakuutustiedot ja omavastuut, yhteystahot ja henkilön oma vastuu auton käytöstä.

Jokainen yritys valitsee autopolitiikkamallin, joka parhaiten tuottaa sisäistä lisäarvoa yrityksen henkilöstölle ja korostaa yrityksen arvomaailmaa. Laadimme yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän tavoitteisiinsa sopivan autopolitiikan.

Lue lisää Secton Kaupallisen johtajan Linus Baerin blogi-sarjasta.

Kysy lisää
Autopolitiikka Secto Automotive

Puitesopimus

Useamman auton autokannoille on mahdollista tehdä puitesopimuksia, joissa sovitaan normaalista leasingsopimuksesta poikkeavia ehtoja. Näitä ovat mm.

– Ajoneuvojen palautuskiintiöt
– Alikilometrihyvitykset, poikkeavat ylikilometriveloitukset ja kilometripoolit
– Henkilökuntaedut Secto Vaihtoautoihin

Kysy lisää

Hallinnointi

Hallinnointiasiakkaana saatte auto- ja kalustokannan kaikki kulut kuukausittain valmiiksi esitiliöitynä kustannuspaikkakohtaisesti laskutettuna. Hallinnoimme halutessanne yrityksen koko autokannan omistus- ja rahoituspohjasta riippumatta. Säästämme teiltä eurojen lisäksi merkittävän määrän työtunteja.

Kysy lisää

Secto Driver Assistant

Veloituksettoman Secto Driver Assistant -sovelluksen avulla hoidat autoilusi päivittäiset toimenpiteet vaivattomasti.
Secto Driver Assistant on jokaisen yritysautoilijan taskussa kulkeva apuri. Älypuhelinsovelluksen avulla auton käyttäjä esimerkiksi tankkaa ja pesee auton suoraveloituksella. Myös ajopäiväkirjan päivittäminen sujuu vaivattomasti.

Lue lisää Secto Driver Assistantista.

Secto Fleet Manager

Secto Fleet Manager on veloitukseton työkalu yrityksenne autovastaavalle. Palvelun avulla koko auto- ja kalustokannan tilannetta on helppo seurata kootusti.

Fleet Manager näyttää koko auto- ja kalustokantanne tilanteen kootusti. Palvelusta voi tarkastella muun muassa ajetut kilometrit, mahdolliset yli- ja alikilometrit, rahoitussopimukset alkamis- ja päättymispäivämäärineen, tulevat katsastusajankohdat, kuluhistorian, käyttäjätiedot sekä Secton kautta tilauksessa olevat ajoneuvot ja niiden tarkemmat tiedot.

Ajankohtaista