Kiinteähintainen kaasuautoleasing

Kaasuautoilu on paitsi kustannuksiltaan edullista ja täysin ennakoitavaa, myös ympäristöystävällinen valinta.

Yksi kuukausihinta sisältää kaiken

Secto ja Gasum ovat yhdessä rakentaneet yrityksille ensimmäisen leasingtuotteen, jossa myös polttoaineena käytettävä kaasu kuuluu kiinteästi hintaan.

Kiinteähintainen kaasuautoleasing sopii yrityksille, jotka haluavat budjetoida autoilunsa tarkasti, sekä erityisesti yrityksille, jotka haluavat autoilla ympäristöystävällisesti. Kaasuasemaverkon laajentuessa palvelu sopii yrityksille entistä laajemmilla alueilla.

Secton kiinteähintainen kaasuautoleasing sisältää:

  • Valitsemasi kaasuauton
  • Sovitut kilometrit
  • Kaasutankkaukset maa- tai biokaasulla
  • Huollot ja tekniset korjaukset
  • Sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi
  • Rengaspalvelut
  • Pesut
  • Vakuutukset
  • Secto Tiepalvelun
Kysy lisää
kiinteähintainen kaasuautoleasing

Ympäristöystävällinen kaasuauto

Kaasuautoon voi tankata joko maakaasua tai biokaasua.

Biokaasu on Energiaviraston hyväksymän kestävyysjärjestelmän mukaan jopa 85 % vähäpäästöisempää bensiiniin verrattuna. Se tekeekin kaasuautoilusta ympäristöystävällisen valinnan.

Maakaasun elinkaaren aikaiset kasvihuonekaasupäästöt ovat noin 25 % alhaisemmat bensiiniin verrattuna. Maakaasu on puhtain fossiilinen polttoaine.

Kaikkiin kaasuautoihin voidaan tankata sekä biokaasua että maakaasua. Secton kiinteähintainen kaasuautoleasing hinnoitellaan sen mukaan, valitsetteko omaan käyttöönne maa- vai biokaasun.

Kysy lisää

Ainoa aidosti kiinteähintainen leasingtuote

Kiinteähintaisen kaasuautoleasingin yksi merkittävimmistä eduista on autoilun kustannusten täysi ennakoitavuus. Palvelumme sisältää polttoaineena käytettävän kaasun lisäksi kaikki muut oleelliset leasingautoilun elementit. Kuukausiveloitus säilyy samana koko sopimuskauden ajan.

Tekemämme asiakastutkimuksen mukaan 72 % yritysautopäättäjistä toivoo autokannaltaan tarkempaa budjetoitavuutta. Perinteisen huoltoleasingin etu onkin autoilun kulujen hyvä budjetoitavuus: hintaan sisältyy rahoituskulujen lisäksi auton käytönaikaiset huoltokustannukset, rengaspalvelut ja auton arvon alenema.

Polttoaineen osalta tarkka budjetoiminen ei kuitenkaan ole ollut mahdollista öljyn hinnan vaihteluiden vuoksi. Polttoainekulubudjetti onkin aina tasattu toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

Kaasun hinta on öljysidonnaisia polttoaineita huomattavasti vakaampi, mikä mahdollistaa hinnan kehityksen ennakoimisen pidemmälle tulevaisuuteen. Kaasulla on muitakin huomattavia etuja, kuten vähäpäästöisyys ja edullisuus.

Kysy lisää
rahoitusleasing tase

Kaasuauton tankkaaminen

Kaasutankkausasemia on Suomessa jo viitisenkymmentä kappaletta.

Suomessa myytävät kaasuautot ovat bi-fuel mallisia, mikä tarkoittaa että autoissa on kaasutankin lisäksi myös bensiinitankki. Kaasuautojen kokonaistoimintasäde on näin ollen jopa 1 000 km, eikä ole vaaraa että jäisit tienvarteen kaasun loputtua.

Listauksen kaasutankkausasemista löydät Gasumin sivuilta. Samasta osoitteesta löytyy paljon lisätietoja kaasuautojen käytöstä, energiatehokkuudesta ja ylläpidosta.

Kysy lisää