fbpx

Kalustonhallinnointi

Kalustonhallintapalvelussa hallinnoit yrityksesi käyttöomaisuutta verkkopalvelun avulla. Palvelu kokoaa pienkalustosi kaiken informaation yhteen paikkaan ja on siten helposti kaikkien saatavilla reaaliaikaisesti. Yksinkertaisen työkalun avulla näet koko yrityksen omistaman ja käyttämän kaluston, laitteiden sijainnin ja senhetkiset käyttäjät.

Tuottavuutta ja ajansäästöä työmaille

Palvelun käyttö säästää aikaa esimerkiksi työmailla, kun aika ei kulu tarvittavan laitteen etsimiseen. Yhteiskäytössä olevien laitteiden hallinnoinnissa palvelun hyödyt korostuvat. Työmaan päättyessä saat helposti listan laitteista, jotka työmaalta pitäisi löytyä.

Koko kalustosi pysyy ajan tasalla, kun saat muistutukset määräaikaishuolloista ja kalibroinneista. Kalibrointitodistukset saat helposti liitettyä laitteen yhteyteen, jolloin ne ovat kaikkien saatavilla. Tarvittaessa saat muistutukset myös vuokrakaluston palautuspäivämääristä.

Palvelu avulla:

  • läpinäkyvyyttä yrityksen omistamaan käyttöomaisuuteen (määrät, hankintahinnat)
  • ajansäästöä minimoimalla laitteiden etsimiseen käytettävän ajan (työaika voidaan käyttää tuottavampaan toimintaan)
  • vähemmän turhia investointeja tai laitevuokria, kun kaluston kokonaistilanne ja käyttöaste on aina ajan tasalla
Kysy lisää

Helppokäyttöinen apuri

Palvelu toimii helppokäyttöisen mobiilisovelluksen avulla. Selkeästä pääkäyttäjänäkymästä näkee kaluston kokonaiskuvan ja käyttöasteen.

Kalusto merkitään yksinkertaisesti QR-koodilla/NFC-tarroilla ja luetaan älypuhelimen avulla.

Kunnossapito-lisäpalvelun avulla huoltotehtäviä ja niiden aikatauluja on helppo seurata. Myös huoltohistorian saa kätevästi talteen.

Kalustonhallinnointi Secto Trackinno

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Ajankohtaista