fbpx

Konerahoitus

”Secton palvelun joustavuus ja yhteyshenkilön rento toiminta on hyvä yhdistelmä. Asiat hoidetaan selkeästi ja suoraviivaisesti ilman turhaa jännittämistä. Sectolla kokonaisuus toimii hyvin.”

Konerahoituksen hyödyt

Korkean hankintahinnan kohteissa leasingratkaisun hyödyt korostuvat. Raskas kuljetuskalusto ja työkoneet ovat yritykselle mittava investointi. Koneiden leasingvuokraaminen on kannattava ratkaisu etenkin silloin, kun yritys haluaa välttää velan ottamista ja hyödyntää kohteen jälleenmyyntiarvon jo hankintavaiheessa.

Secto Konerahoituksen hyödyt:

  • Palvelu: Sectolta henkilökohtainen yhteyshenkilö hoitamaan koneasioitasi.
  • Ei ylimääräisiä vakuuksia: Kone toimii vakuutena.
  • Tasaerin: rahoitus on mahdollista ilman ensimmäistä suurempaa erää.
  • Enemmän rahaa kassassa: Toisin kuin osamaksussa, leasingissä maksat vain koneen todellisesta arvon alenemasta. Kuukausittain maksettava summa on osamaksua pienempi.
  • Kevyempi tase: leasing on vuokraa, ei velkaa.
  • Joustavuus: Sopimuskauden päätyttyä voit lunastaa koneen omaksi tai autamme sen jälleenmyynnissä.
  • Leasingvuokra on alv-vähennyskelpoista kulua.

Secto Konerahoituksen myyntipäällikkö kiteyttää konerahoituksen edut Studio Secto-haastattelussa:

Kysy lisää

Yrityksesi oma yhteyshenkilö

Toimintamme ytimessä on aina henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu.

Tullessasi Secton asiakkaaksi oma yhteyshenkilösi ottaa asiakkuutesi hoitoonsa keskitetysti. Tiedät aina kenelle soittaa tarvittaessa. Oma yhteyshenkilösi tuntee asiakkuutesi ja koordinoi palveluasi tehokkaasti Secton sisällä. Hänen tukenaan toimivat lähes satahenkisen yrityksemme tukiosastot: asiakaspalvelu, huolto, laskutus ja realisointi.

Miksi tuhlata aikaa helpdeskeissä? Secto Konerahoituksen yhteyshenkilöt löydät yhteystieto-sivultamme. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla, olemme pian yhteydessä!

Myynti ja takaisinvuokraus

Yrityksen kalustoon sidottu pääoma on tarvittaessa vapautettavissa liiketoiminnan käyttöön myynti- ja takaisinvuokrausmenettelyllä. Myynti- ja takaisinvuokraus tasoittaa liiketoiminnan kausivaihteluita ja antaa lisää polttoainetta kasvuun.

Myynti ja takaisinvuokraus -palvelussa Secto ostaa yrityksesi olemassa olevan kaluston ja vuokraa ne yrityksellenne takaisin. Palvelun ansiosta yrityksesi tase kevenee ja budjetointi helpottuu. Mahdollinen myyntivoitto palautuu yritykselle tehokkaampaan käyttöön.

Taseen kevenemisen lisäksi Myynti ja takaisinvuokraus -palvelu helpottaa koko sopimusajan budjetointia ja kalustokannan hallintaa. Secto hoitaa laskutusrumban ja yrityksesi saa koko kalustokannasta yhden laskun kerran kuukaudessa. Palvelua voidaan hyödyntää yrityksesi tarpeiden mukaan joko koko työkone- ja autokantaan tai vaan osaan siitä.

Lue lisää myynti- ja takaisinvuokrausmenettelystä Linus Baerin blogista.

Kysy lisää

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Ajankohtaista