Pakettiautoleasing

"Tuotantoauton elinkaaren seuranta on meille tärkeää, koska sillä tavalla varmistamme sen, että meillä on oikeanlainen kalusto oikean ikäisenä oikeassa paikassa. Secton palvelut kattavat auton elinkaaren alusta loppuun asti". Pekka Tuokko, Palmia.

Leasingillä pakettiautot tehokäyttöön

Pakettiautojen ja muiden tuotantoautojen leasaaminen tukee liiketoimintaasi monin tavoin. Leasing sopii joko uuden tai käytetyn pakettiauton hankintaan.

  1. Ennakoitavuus

Leasingvuokraan sisällytetään rahoituksen lisäksi toiveidesi mukaiset lisäpalvelut renkaiden vaihdosta huoltoihin, erikoisvarusteluihin ja seurantalaitteisiin. Saat yhden laskun kuukaudessa koko sopimuskauden ajan.

  1. Leasaamalla et lisää yrityksesi velkaa

Leasing on pitkäaikaista vuokraa, mikä ei rasita yrityksesi tasetta. Suurempi osamaksulla hankittu tuotantoautokanta saattaa vaikuttaa yrityksesi mahdollisuuksiin investoida muuhun liiketoimintaan lainarahalla.

  1. Keskittämällä kokonaiskustannussäästöjä

Secton suuret hankintavolyymit mahdollistavat edulliset ostoehdot mm. ajoneuvojen hankintaan, rengasostoihin ja huoltoihin. Asiakkaanamme pääset hyödyntämään edullisia ostoehtojamme.

Tuhansien pakettiautojen kokemuksella osaamme kertoa milloin auton arvonalenema ja huoltokustannukset ovat siinä pisteessä, että auto kannattaa vaihtaa uuteen.

  1. Resurssisäästöjä

Oletko koskaan laskenut kuinka paljon työaikaa kuluu yritysautojen hallinnointiin? Hankinnan kilpailuttaminen, käyttäjätuki, huoltovaraukset, rengasvaihdot, kolarikorjaukset, jälleenmyynti yms.?

Hankkimalla autonne Secton kautta oma yhteyshenkilönne ja Secton asiakaspalvelu koordinoi autokantanne ylläpitoa ja neuvoo käyttäjiä pulmatilanteissa.

  1. Joustavuus

Emme myy valmiiksi paketoituja standardiratkaisuja, vaan rakennamme ratkaisun yksilöllisesti sinun yrityksesi tarpeisiin.

Automallit, lisävarustelut, pitoajat (12-60 kk), lisäpalvelut ja rahoitusmalli päätetään yhdessä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa ehdottaa ratkaisuja, jotka ovat tuoneet asiakkaillemme säästöjä.

Leasaamme myös käytettyjä alv-vähennyskelpoisia pakettiautoja.

Ajoneuvot on mahdollista lunastaa yritykselle sopimuskauden päätyttyä.

Yrityksesi oma yhteyshenkilö

Toimintamme ytimessä on aina henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu.

Tullessasi Secton asiakkaaksi oma yhteyshenkilösi ottaa asiakkuutesi hoitoonsa keskitetysti. Tiedät aina kenelle soittaa tarvittaessa.

Oma yhteyshenkilösi tuntee asiakkuutesi ja koordinoi palveluasi tehokkaasti Secton sisällä. Hänen tukenaan toimivat lähes satahenkisen yrityksemme tukiosastot: asiakaspalvelu, huolto, laskutus ja realisointi. Miksi tuhlata aikaa helpdeskeissä?

Secton pakettiautoleasingistä vastaava myyntipäällikkö Jari Koivulahti palvelee hyötyajoneuvoasiakkaitamme. Voit jättää Jarille yhteydenottopyynnön alla:

Jari Koivulahti

Osamaksusta leasingiin

Eurajoen Kiinteistöpalvelu aloitti kiinteistönhoitotoiminnan 2011. Vuonna 2015 autokannan päivitys oli aiheellista ja toimitusjohtaja Iiro Kovanen otti yhteyttä Sectoon.

– Aluksi hieman vieroksuimme leasingia, mutta kun saimme ensimmäiset paperit pöytään ja vertasimme niitä aiempiin autokuluihin, niin totesimme, että se on järkevä vaihtoehto. Meidän mielestämme autoja ei välttämättä kannata omistaa itse, sillä se on kova rasite yritykselle. Totesimme, että tässä kohtaa leasing on taloudellisesti kaikkein järkevin vaihtoehto, Kovanen muistelee.

Nyt Eurajoen Kiinteistöpalvelulla on käytössään jo kahdeksan huoltoautoa. Kiitosta pakettiautoleasing saa erityisesti huolettomuudesta.

– Leasingin etuja on esimerkiksi se, että tiedämme, että kerran kuukaudessa tulee yksi lasku ja kaikki toimii sillä, Kovanen sanoo.

– Meillä on avoin huoltoleasing. Se on huoleton esimerkiksi rahoitukseen verrattuna, sillä muita kuluja ei tule. Rahoituksessa kaikki huolto- ja muut kulut tulisivat kuukausimaksun päälle. Sitä kautta voisi tulla isoja ja yllättäviäkin kuluja. Nyt kaikki on sidottu tähän yhteen summaan, Kovanen kuvailee.

Kovanen on ollut tyytyväinen Secto Automotivelta saamaansa palveluun. Autojen toimitukset ovat hoituneet nopeasti ja autot ovat toimineet moitteettomasti. Secton yhteistyökumppanina toimivan ja Eurajoen Kiinteistöpalvelulle tutun paikallisen autoliikkeen yhteistyö mahdollistaa tarvittavat huollot sekä mahdolliset sijaisautot.

– Asiakaspalvelu on ollut 10+ arvoista! Palvelu on ystävällistä. Asiat on kerrottu niin kuin ne ovat. Secto on kuunnellut meitä asiakkaana hyvin. He ovat myös kertoneet avoimesti, kuinka asiat etenevät, Kovanen summaa.

Lue koko haastattelu täältä.

Iiro kovanen, Eurajoen Kiinteistöpalvelun toimitusjohtaja

Varustelu sinun tarpeittesi mukaan

Hankkiessasi pakettiauton leasingillä auto varustellaan yrityksesi tarpeiden mukaan. Erikoisvarustelut voidaan sisällyttää kuukausittaiseen leasingvuokraan.

  1. Lisävarusteet

Pakettiautoihin ja muihin yrityksen tuotantoautoihin tarvitaan usein jälkiasenteisia lisävarusteita kuten nostimia, hyllyjä ja asennustelineitä. Nämä varustelut on mahdollista sisällyttää leasingsopimukseen ja kuukausittaiseen leasingvuokraan.

Käyttöiältään leasingsopimuksen pituutta pitkäkäyttöisemmät lisävarusteet on mahdollista siirtää eteenpäin seuraavaan ajoneuvoon.

Secto tekee yhteistyötä useiden eri hyväksi todettujen hylly- ja erikoisvarusteluyritysten kanssa. Varustelu voidaan toteuttaa myös sinun toivomallasi toimittajalla.

  1. Teippaukset

Myös ajoneuvoteippaukset voidaan sisällyttää leasingvuokraan. Näyttävästi teipattu pakettiauto voi olla yrityksesi tärkein käyntikortti.

  1. Seurantalaitteet ja kalustonhallinta

Tuotantoajoneuvojen käytön seuranta, töiden kirjaus ja raportointi tuo tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä ajoneuvon ja työajan käyttöön.

Autojen lisäksi voidaan seurata autojen mukana kulkevan pienkaluston sijaintia ja käyttöä.

Toimitamme seurantapalvelun yhteistyössä kumppaniemme kanssa. Tämänkin palvelun voi sisällyttää kuukausittaiseen leasingvuokraan.

Myynti ja takaisinvuokraus

Yrityksen kalustoon sidottu pääoma on tarvittaessa vapautettavissa liiketoiminnan käyttöön myynti- ja takaisinvuokrausmenettelyllä. Myynti- ja takaisinvuokraus tasoittaa liiketoiminnan kausivaihteluita ja antaa lisää polttoainetta kasvuun.

Myynti ja takaisinvuokraus -palvelussa Secto ostaa yrityksesi olemassa olevan kaluston ja vuokraa ne yrityksellenne takaisin. Palvelun ansiosta yrityksesi tase kevenee ja budjetointi helpottuu. Mahdollinen myyntivoitto palautuu yritykselle tehokkaampaan käyttöön.

Taseen kevenemisen lisäksi Myynti ja takaisinvuokraus -palvelu helpottaa koko sopimusajan budjetointia ja kalustokannan hallintaa. Secto hoitaa laskutusrumban ja yrityksesi saa koko kalustokannasta yhden laskun kerran kuukaudessa. Palvelua voidaan hyödyntää yrityksesi tarpeiden mukaan joko koko autokantaan tai vaan osaan siitä.

Lue lisää myynti- ja takaisinvuokrausmenettelystä Linus Baerin blogista.

Standardiauto

Suuremman tuotantoautokannan omaavan yrityksen toimintaa voidaan tehostaa merkittävästi standardiautomallilla.

Yrityksen eri-ikäiset, erikokoiset ja varustelultaan erilaiset tuotantoautot vaikeuttavat töiden koordinointia ja pahimmillaan seisauttavat töitä kun oikean varustelun sisältävä tai oikean kokoinen auto on lähetetty väärälle työmaalle.

Standardisoimalla yrityksen autokanta muutamaan, tarkoitustaan varten rakennettuun tuotantoautomalliin säästetään aikaa paitsi koordinoinnissa, myös  autojen hankinnassa ja huolloissa. Kun autot on mitoitettu tehtäväänsä varten myös käyttökustannukset pysyvät kurissa.

Keskenään identtisiä autoja on helppo kierrättää toimipisteiden välillä käyttöasteiden tasaamiseksi. Tasalaatuiset autot on myös helpompi myydä eteenpäin sopimuskauden päättyessä.

 

Ajankohtaista