Sähköautoleasing

Sähköinen liikenne kehittyy valtavin harppauksin niin ajoneuvojen kuin latausinfrankin osalta. Secto tarjoaa sähköautoleasingiä vuosikymmenen kokemuksella sekä yrityksille, että yksityishenkilöille.

Avaimet käteen Sähköautoleasing

Avaimet käteen-sähköautoleasing sisältää:

  • Asiakkaan tarpeiden kartoituksen ja konsultoinnin
  • Asiakkaan valitseman plug in-hybridin tai täyssähköauton rahoituksen ja ylläpidon
  • Secto PlugSurfing-lataustagin ja -applikaation
  • Lisälatauskaapelin (Type 1 tai Type 2)
  • Käyttäjätuen sopimuskauden ajan
  • Valitun sopimusmallin mukaiset leasingpalvelut, mm. huollot ja uudelleensijoitus sopimuskauden jälkeen

Lisäksi valittavissa:

  • Latauslaitteiston toimitus, asennus ja käytön opastus

Maastureita kampanjahintaan!

Nyt ladattava Land Rover Defender alkaen 749 € / kk ja Jaguar F-PACE alkaen 949 € / kk.

Nyt löytyy vähäkulutuksisten maastureiden ja citymaastureiden ystäville herkkuja. Tutustu kampanja-autoihimme täällä.

Yksinkertainen sähköautoleasing

Ladattavat hybridit ja täyssähköautot ovat edullisemman autoveron ja käyttökustannusten ansioista erittäin houkutteleva vaihtoehto perinteisten polttomoottoriajoneuvojen rinnalle.

Sekä latauspisteverkko, että ladattavien autojen valikoima laajenee jatkuvasti. Valinnanvaraa on niin työsuhdeautoissa, hyötyajoneuvoissa kuin urheiluautoissakin. Lähes kaikki merkittävät autovalmistajat ovat tuoneet tai tuomassa omia ladattavia autojaan markkinoille.

Vaikka vihreät arvot ja pienet käyttökulut kiinnostavatkin, suurella osalla asiakkaistamme ei ole aikaa tai halua sukeltaa sähköautoilun maailmaan. Tästä syystä Secto toimittaa sähköautot vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella.

Rahoitusmallin ja toivotut lisäpalvelut voi vapaasti valita Secton laajasta tuotevalikoimasta. Sähköautotiimimme auttaa parhaan ratkaisun löytämisessä.

Autamme mielellämme yrityksenne sähköisen liikenteen äärelle, jos edulliset ja ympäristöystävälliset kilometrit kiinnostavat!

Sähköautoleasingin uranuurtaja

Secto on ollut kansallisissa Sähköisen liikenteen -hankkeissa mukana alusta lähtien.

Secto leasasi Suomen ensimmäiset Valmet Automotiven valmistaman Think City-täyssähköautot jo vuonna 2010. Voimmekin ylpeänä kertoa olevamme sähköisen liikenteen uranuurtaja Suomessa. Merkittävä osa Suomen sähköisestä leasingautokannasta on Secton hallinnoimaa.

Leasaamme kaikkia sähköautomerkkejä ja -malleja. Vuosikymmenen kokemus laaja-alaisesta sähköautoleasingistä on tehnyt meistä asiantuntijoita sähköautojen käyttökulujen ja jälleenmyyntiarvojen määrittelyssä, mikä yleisesti koetaan uusien automallien osalta haasteellisena. Voit luottaa sähköiseen ammattitaitoomme.

Secto PlugSurfing

Secto PlugSurfing-lataustagin alle on kerätty 108 000 sähköautojen latauspistettä ympäri Euroopan.

Arkikäytössä sähköautot ladataan pääsääntöisesti kotona tai työpaikalla. Latauspisteita alkaa kuitenkin löytyä jo jokaisen marketin pihalta ja erityisesti pidemmillä matkoilla on tarve käyttää lukuisten eri latauspisteoperaattoreiden palveluita. Voit hankkia jokaisen latauspisteoperaattorin tagin erikseen tai käyttää helppoa Secto PlugSurfingia.

Secto PlugSurfing-tagilla ja -sovelluksella voit maksaa sähköautosi lataukset useimmilla latausasemilla Suomessa ja Euroopassa. Suomessa palvelussa ovat mukana Fortumin Charge & Drive sekä Virta.

Jos käytössäsi on vapaa autoetu, käyttämäsi sähkö laskutetaan kuukausittain leasinglaskun yhteydessä. Muussa tapauksessa voit lisätä maksutavaksi oman luottokorttisi.

Secto PlugSurfingin käyttö on veloituksetonta, mutta huomioithan että latauspisteen operaattorin määrittää latauksen hinnan, joka saattaa poiketa operaattorin suoramyyntihinnasta.

Korvaamaton ulkomailla

Secto PlugSurfing-tagi on erityisen toimiva mikäli suuntaat sähköautollasi ulkomaanreissulle. Harva hankkii satunnaisia ulkomaan sähköautomatkoja varten taskuunsa sellaisen tusinan tagin himmelin, jonka riittävä latauspistekattavuus vaatisi.

Vuodesta 2008 autoblogia kirjoittanut Jenni Rossi oli mukana Secton järjestämällä 2 800 km sähköisellä road tripillä Helsingistä Milanoon. Jennin mielestä Secto PlugSurfing-tagi oli reissussa korvaamaton:

” Ihan sairaan kätevää, että autoa voi ladata koko Euroopassa yhdellä tagilla/appilla! En minä ainakaan jaksaisi selvittää ja hankkia joka maahan omia lataustageja ja sovelluksia. Olin sitä mieltä jo reissatessa ja käsitys vain vahvistui, kun tein hintavertailua tätä blogijuttua varten. Sitä paitsi erillisten tagienkin kanssa pitäisi jostain selvittää jostain palvelusta, missä laturit sijaitsevat. Kun vaan vähän katsoo ennakkoon, mitä lataukset maksavat, niin universaali tagi on voittamaton!”

Lisää kaunistelematonta analyysia Secto PlugSurfing-tagin käytöstä sekä Euroopan latauspisteistä ja -hinnoittelusta voit lukea Jennin blogista. Koko Secto Road Tripin yhteenvedon löydät täältä. Melkoinen reissu.

Täyssähköautot

Latausverkoston laajentuessa ja akkukapasiteetin kasvaessa täyssähköautoista on tullut varteenotettava vaihtoehto sekä päivittäiseen työmatka-ajoon, että pidempiin reissuihin.

Eduskunnan tammikuussa 2021 vahvistama 170 euron alennus täyssähköisten työsuhdeautojen kuukausittaiseen verotusarvoon mahdollistaa viimein vastuullisen ja käyttökuluiltaan edullisen valinnan myös keskimääräiselle työsuhdeautoilijalle.

Täyssähköautojen virtalähteenä toimii sähkömoottori, joka saa voimansa sähköverkossa ladattavasta akustosta. Sähköautojen tekniikka ja akusto kehittyy nopealla temmolla: suurimmilla akustoilla saavutetaan jo yli 500 kilometrin toimintaetäisyys.

Laajeneva latausverkosto mahdollistaa kaikkien sähköautomallien järkevän käytön päivittäisessä ajossa.

Kysy lisää

Plug In-hybridit

Ladattavat hybridit toimivat hienosti käyttäjällä, jonka on vaikea ennakoida omaa ajoaan, tai jolla ei ole latausmahdollisuutta kotona tai työpaikalla.

Hybridit sisältävät sekä sähkö- että polttomoottorin. Ladattavan (plug in) hybridiauton akkuja voi ladata sähköverkossa. Auton tekniikan toteutuksesta riippuen käyttövoiman tuottaa sähkömoottori, jota tarvittaessa ladataan polttomoottorilla (sarjahybridi), tai sähkö- ja polttomoottori yhdessä (rinnakkaishybridi).

Sähkö- ja polttomoottorin yhteiskäytöllä saavutetaan todella matala keskikulutus. Hybridimalleja löytyy jo laaja valikoima kaikilta merkittäviltä autonvalmistajilta.

Kysy lisää

Ajankohtaista