Taksileasing

Siirryin omistamisesta leasingiin, koska laskelmien valossa leasing on kannattavampi vaihtoehto ja tukee yrityksen kasvusuunnitelmia. - Jari Katajainen, Taksi Katajainen

Secto Taksileasingin edut taksiyrittäjälle

Secto on rakentanut taksiyrittäjien muuttuviin tarpeisiin vastaavan palvelutuotteen uuden taksin hankintaan, rahoitukseen, ylläpitoon ja jälleenmyyntiin.

  • Palvelu: Sectolta henkilökohtainen yhteyshenkilö hoitamaan autoasioitasi.
  • Tasaerin: Rahoitus on mahdollista ilman ensimmäistä suurempaa erää.
  • Enemmän rahaa kassassa: Toisin kuin osamaksussa, leasingissä maksat vain ajoneuvon todellisesta arvon alenemasta. Kuukausittain maksettava summa on osamaksua pienempi.
  • Kevyempi tase: Leasing on vuokraa, ei velkaa.
  • Joustavuus: Sopimuskauden päätyttyä voit lunastaa ajoneuvon omaksi tai jälleenmyymme sen puolestasi. Sinä päätät.
  • Kaikki samasta paikasta: Saat meiltä markkinoiden laajimmat palvelut yrityksen kalustokannan rahoitukseen ja ylläpitoon. Rahoitamme kaikkea liikkuvaa kalustoa autoista raskaaseen kuljetuskalustoon ja työkoneisiin. Tällä hetkellä emme rahoita 1+8 paikkaisia esteettömiä takseja tai 1+6 paikkaisia koulukyytiautoja.

Oma yhteyshenkilösi

Toimintamme ytimessä on aina henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu.

Tullessasi Secton asiakkaaksi oma yhteyshenkilösi ottaa asiakkuutesi hoitoonsa keskitetysti. Tiedät aina kenelle soittaa tarvittaessa. Oma yhteyshenkilösi tuntee asiakkuutesi ja koordinoi palveluasi tehokkaasti Secton sisällä. Hänen tukenaan toimivat lähes satahenkisen yrityksemme tukiosastot: asiakaspalvelu, huolto, laskutus ja realisointi.

Miksi tuhlata aikaa helpdeskeissä? Kysy lisää taksileasingiin erikoistuneilta myyjiltämme: taksi@secto.fi:

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla, olemme pian yhteydessä!

Taksileasing- Usein kysytyt kysymykset

Miten hankin taksin leasingillä?
Ota ensin yhteys Sectoon. Taksileasingistä vastaavat yhteyshenkilömme kartoittavat tarpeesi ja rakentavat kanssasi toiveittesi mukaisen taksin lisävarusteita myöten. Voit myös pyytää automyyjää lähettämään autotarjouksen suoraan meille.

Leasingtarjous tehdään toivomillesi kilometreille ja sopimusajalle. Kun yksityiskohdista on päästy yhteisymmärrykseen, Secto tilaa auton autoliikkeeltä. Auton luovutus tapahtuu autoliikkeessä. Lopullinen leasingsopimus allekirjoitetaan auton luovutuksen jälkeen.

Miten leasing eroaa osamaksusta?
Toisin kuin osamaksu, leasing ei tähtää omistamiseen. Osamaksu on velkaa, leasing on pitkäaikaista vuokraa.
Leasingissä maksat vain auton todellisesta arvon alenemasta, mikä tarkoittaa, että kuukausittain maksettava summa on osamaksua pienempi.

Mitä leasingsopimus sisältää?
Leasingsopimus sisältää oman valintasi mukaan pelkän rahoituksen hintatakuulla (rahoitusleasing), tai voit valita mukaan myös merkkikohtaisen huolenpitosopimuksen ja rengasvaihdot. Jälkimmäinen sopimusmalli auttaa ennakoituvuudessa: tiedät täsmälleen kuinka paljon maksat autostasi sopimuskauden ajan ja yksi kuukausittainen lasku kattaa sekä rahoituksen, että ylläpidon.

Onko leasingsopimus joustava?
Leasingsopimusta on mahdollista muuttaa kesken sopimuskauden. Yleisimpiä muutoksia ovat kilometrimuutokset.

Sopimuksen keskenkautinen purkaminen on myös mahdollista. Tällöin auton jäljellä olevasta rahoituspääomasta vähennetään autosta saatu korkein mahdollinen ostotarjous. Erotus jää asiakasyrityksen maksettavaksi. Secto ei käytä minkäänlaisia sopimussakkoja tms.

Mitä autolle tapahtuu sopimuskauden jälkeen?
Sopimuskauden päättyessä yrittäjä päättää mitä autolle tapahtuu. Auto voidaan lunastaa itselleen, sopimusta voidaan jatkaa tai auto myydä eteenpäin. Yrittäjällä on myös oikeus itse myydä auto haluamalleen taholle.

Sopimukseen sisältyy hintatakuu: Secto sitoutuu lunastamaan auton sovituilla kilometreillä, sovittuun hintaan sopimuskauden jälkeen 5 000 km liukumalla. Jos auton arvo on kauden päättyessä hintatakuuta korkeampi, tasataan erotus taksiyrittäjän hyväksi. Auton hyvästä pidosta saa siis rahallista hyötyä, eikä sinulle tule ikäviä yllätyksiä jälleenmyyntiarvon osalta.

Taksi leasing Secto Automotive