Yhteiskäyttöautot

Yritysten ja yhteisöjen ajoneuvot tehokäyttöön.

Haasteita auton käytössä?

Secto Yhteiskäyttöauto-tiepalvelu palvelee:

020 792 4312

Vahinkotapauksissa, latausongelmissa tai matkan katketessa muista syistä Secto Tiepalvelu palvelee puhelimessa ympäri vuorokauden.

Mikäli tilannetta ei saada korjattua puhelimitse, tieturva-ammattilainen lähetetään paikalle auttamaan.

Yhteiskäyttöauton käyttö

Secton toimittamia yhteiskäyttöautoja sijaitsee eri yrityksissä ja yhteisöissä ympäri Suomen.

Jos olet aikeissa ottaa Secton toimittaman yhteiskäyttöauton käyttöösi, katso käyttöönotto-ohjeistus palvelun tarjoajan, esim. kunnan sivuilta.

Jos olet jo tutustunut ohjeistukseen ja käytön ehtoihin voit kirjautua yhteiskäyttöauton käyttäjäksi täältä.

Monipuolinen Secto Yhteiskäyttöauto

Yrityksille ja yhteisöille jotka haluavat käyttää resurssejaan tehokkaasti ja tarjota sidosryhmilleen auton käyttöön ilman perinteisiä vuokrajärjestelyjä.

Monikäyttöinen yhteiskäyttöauto toimii erinomaisesti koko organisaation työautona.

Työajan ulkopuolella autolla on mahdollista tuottaa vuokratuloa. Autoa voidaan vuokrata omille työntekijöille tai laajemmin esimerkiksi asuntoyhtiön asukkaille tai kuntalaisille. Näin autot ovat mahdollisimman tehokkaassa käytössä ja sijoitukselle saadaan tuottoa.

 

Yhteiskäyttöautovalikoima

Secto Yhteiskäyttöauton merkkiä tai mallia ei ole rajoitettu. Auto valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Suosituimpia ovat  käyttökuluiltaan edulliset sähköautot. Sähköautojen puolesta puhuu myös latauksen vaivattomuus: auto latautuu nouto- ja palautuspisteessään ja tarvittaessa autosta löytyvällä lataustagilla myös muissa latauspisteissä.

Myös polttomoottoriautot, mukaanlukien kaasuautot ovat mahdollisia vaihtoehtoja.

 

Helppokäyttöinen varaussovellus

Auton varaus, käyttöönotto, veloitus ja käytön seuranta samalla helppokäyttöisellä sovelluksella.

Yhteiskäyttöauton hallinnointi ja varaaminen onnistuu mutkattomasti samalla sovelluksella.

Pääkäyttäjän näkymässä määritellään mm. auton työajon ja yksityisajon käyttöajat, käyttäjät sekä yksityiskäytön veloitus. Sovelluksesta pääkäyttäjä näkee käyttäjä- ja autokohtaiset raportit, auton sijaintitiedot, vauriokartan ja käyttäjien mahdolliset kommentit.

Secto yhteiskäyttöautot on varustettu älykkäällä teknologialla, jolla auton huoltotarvetta seurataan reaaliajassa. Liittymästä voi varata auton huollon silloin kun aihetta ilmenee.

Secto yhteiskäyttöauton käyttäjä voi varata auton omalla älypuhelimellaan muutamassa sekunnissa. Älypuhelin muuttuu virtuaaliavaimeksi, joten avaimia ei tarvitse luovuttaa edelleen.

Yksityiskäyttölaajennus mahdollistaa auton käytön myös työajan ulkopuolella. Vuokraajalle ei aiheudu ylimääräisiä kuluja, kun yksityiskäyttö veloitetaan automaattisesti käyttäjän omalta luottokortilta.

?>