Yksityisleasing

Yksityisleasing Sectolta, mutkaton autoarki.

Yksityisleasing on huoleton ja luotettava tapa hankkia auto. Secto Yksityisleasingilla saat kuukausimaksulla käyttöösi tarpeitasi vastaavan sähköauton tai ladattavan hybridiauton haluamallesi ajalle. Muokkaamme sopimuksen pituuden, palvelut ja kilometrimäärän aina sinun tarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi sopiviksi.

Yksityisleasingin suosituimmat autot

Meiltä hybridi- ja sähköautojen leasing-palvelu. Leasingillämme ajelet huolettomasti sillä kuukausihinta sisältää talvirenkaat sekä huollot koko sopimuskaudelta sekä kuluvat osat ja renkaiden uusinnat normaalin kulutuksen mukaan. Valikoimaamme kuuluu suurin osa tarjolla olevista automerkeistä ja -malleista. Tutustu suosituimpiin malleihimme alla olevasta linkistä tai ota yhteys asiantuntijaamme ”Kysy lisää Sectolaiselta” -napista.

 

Secto Yksityisleasing: mutkaton autoarki ilman omistamisen huolia.

Secto Yksityisleasingilla nautit mutkattomasta autoarjesta ilman omistamisen huolia.  Et tarvitse autolainaa, et käsirahaa, etkä myöskään maksa suurta viimeistä maksuerää. Saat käyttöösi uuden auton ja maksat sen käytöstä vain kiinteän kuukausimaksun, leasingvuokran. Voit suunnitella menojasi helpommin, kun sinulle ei tule yllättäviä kustannuksia autoilusta.

Secto Yksityisleasingilla liisaat minkä tahansa sähkö- tai hybridiauton toivomillasi varusteilla. Haluatko vaihtaa autoa usein? Vai onko sinusta mukavampaa ajaa  samalla autolla pidempään?  Olemme joustavia, voimme tehdä sinulle tarjouksia 12-60kk sopimusajalla, ihan miten itse haluat!

Ole meihin yhteydessä yksityisleasing@secto.fi ja kerro meille mitä sinä toivot vaivattomalta leasingautoltasi ja olemme sinuun yhteydessä!

Secto Yksityisleasing palvelun sisältö

Secto Yksityisleasingilla maksat autoilusta kiinteän kuukausivuokran, eikä sinulle jää riskiä auton arvon alenemisesta.

Yksityisleasingilla voit nauttia huolettomasta autoilusta,  korjaukset, huollot ja renkaanvaihdot kuuluvat palveluun. Secto Yksityisleasing sisältää seuraavat palvelut:

  • Unelmiesi auto toivomillasi varusteilla ilman huolta auton arvonalenemisesta.
  • Sovittu kilometrimäärä koko sopimuskaudelle
  • Määräaikaishuollot ja normaalista kulumisesta aiheutuneet korjaukset
  • Kesä- ja talvirenkaat vanteineen luovutuksen yhteydessä
  • Renkaiden uusinnat normaalin kulumisen mukaan
  • Ensirekisteröinti ja -katsastus
  • Auton toimituskulut

Lisäpalvelut:

  • Sijaisauto määräaikaishuoltojen ajaksi (B/1vrk/100km)
  • Renkaiden kausivarastointi ja vaihto

Sopimuksen päättyessä voit tilata uuden leasingauton, tehdä autoon jatkosopimuksen tai ostaa sen omaksesi. Voit myös palauttaa auton.

Ole meihin yhteydessä yksityisleasing@secto.fi ja kerro meille mitä sinä toivot vaivattomalta leasingautoltasi ja olemme sinuun yhteydessä!

 

Secton sähköauton soveltuvuustesti

Sähköautoilu on ekologista ja edullista. Sähköautoihin on tuotu autonvalmistajien parasta ja uusinta tekniikkaa ja niillä ajaminen onkin nautittavaa ja turvallista.

Sähköauto muuttaa arjen

Sähköautosta saa täyden hyödyn irti, jos yön yli lataus onnistuu joko kotona tai voit ladata autoa työpäivän ajan. Jos ajat vain vähän päivittäin saattaa hybridiauto olla sinulle se oikea vaihtoehto. Joillekin autoarjen mutkattomuus tarkoittaa polttomoottoriautoa.

Tee nopea testimme klikkaamalla alta ja katso sopiiko sinulle sähköauto, hybridi vai polttomoottoriauto.

Aloita testi

Tunna Milonoffin kokemuksia sähköisestä ajamisesta ja yksityisleasingistä

Viime keväänä tuli ajankohtaiseksi uuden kulkupelin hankkiminen. Vaihtoehtoja omistamisen näkökulmasta oli kaksi: Oma auto tai yksityisleasing. Käyttövoiman kohdalla vaihtoehtoja oli vain yksi: sähkö.

Bloginsa lopussa Tunna tiivistää  mietteensä näin:

Sähköisiä kilometrejä on kertynyt nyt hieman yli 10 000 ja autossa on jopa nukuttu muutama yö. Näiden kilometrien aikana olen huomannut alkaneeni muuttaa yleistä suhtautumistani kaikkeen omistamiseen. Uskon vakaasti, että tulevaisuudessa emme tule omistamaan asioita samalla tavalla kuin ennen. Omistamisen taakan väheneminen on tehnyt omasta elämästäni selkeästi kevyempää.

Viime aikoina maailmassa on tapahtunut mieletön määrä muutoksia pienessä ajassa. Huomiomme kiinnittyy usein kuitenkin sellaisiin muutoksiin, jotka ovat meille uhkia. Niiden varjoon jäävät monesti ne asiat, joissa olemme ottaneet nopeasti valtavia harppauksia eteenpäin.

Jään suurella mielenkiinnolla odottamaan miltä tulevaisuuden autoilu näyttää. Muutos on aina mahdollisuus.

Lue Tunnan blogi kokonaan tästä!