Yksityisleasing

Secto Yksityisleasing, mutkaton autoarki. Yksityisleasing on huoleton ja luotettava tapa hankkia auto. Secto Yksityisleasingilla saat kuukausimaksulla käyttöösi tarpeitasi vastaavan sähköauton tai ladattavan hybridiauton haluamallesi ajalle. Muokkaamme sopimuksen pituuden, palvelut ja kilometrimäärän aina sinun tarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi sopiviksi.

Secto Yksityisleasing: mutkaton autoarki ilman omistamisen huolia.

Secto Yksityisleasingilla nautit mutkattomasta autoarjesta ilman omistamisen huolia.  Et tarvitse autolainaa, et käsirahaa, etkä myöskään maksa suurta viimeistä maksuerää. Saat käyttöösi uuden auton ja maksat sen käytöstä vain kiinteän kuukausimaksun, leasingvuokran. Voit suunnitella menojasi helpommin, kun sinulle ei tule yllättäviä kustannuksia autoilusta.

Secto Yksityisleasingilla liisaat minkä tahansa sähkö- tai hybridiauton toivomillasi varusteilla. Haluatko vaihtaa autoa usein? Vai onko sinusta mukavampaa ajaa  samalla autolla pidempään?  Olemme joustavia, voimme tehdä sinulle tarjouksia 12-60kk sopimusajalla, ihan miten itse haluat!

Ole meihin yhteydessä yksityisleasing@secto.fi ja kerro meille mitä sinä toivot vaivattomalta leasingautoltasi ja olemme sinuun yhteydessä!

Secto Yksityisleasing palvelun sisältö

Secto Yksityisleasingilla maksat autoilusta kiinteän kuukausivuokran, eikä sinulle jää riskiä auton arvon alenemisesta.

Yksityisleasingilla voit nauttia huolettomasta autoilusta,  korjaukset, huollot ja renkaanvaihdot kuuluvat palveluun. Secto Yksityisleasing sisältää seuraavat palvelut:

  • Unelmiesi auto toivomillasi varusteilla ilman huolta auton arvonalenemisesta.
  • Sovittu kilometrimäärä koko sopimuskaudelle
  • Määräaikaishuollot ja normaalista kulumisesta aiheutuneet korjaukset
  • Kesä- ja talvirenkaat vanteineen luovutuksen yhteydessä
  • Renkaiden uusinnat normaalin kulumisen mukaan
  • Ensirekisteröinti ja -katsastus
  • Auton toimituskulut

Lisäpalvelut:

  • Sijaisauto määräaikaishuoltojen ajaksi (B/1vrk/100km)
  • Renkaiden kausivarastointi ja vaihto

Sopimuksen päättyessä voit tilata uuden leasingauton, tehdä autoon jatkosopimuksen tai ostaa sen omaksesi. Voit myös palauttaa auton.

Ole meihin yhteydessä yksityisleasing@secto.fi ja kerro meille mitä sinä toivot vaivattomalta leasingautoltasi ja olemme sinuun yhteydessä!

 

Secton sähköauton soveltuvuustesti

Sähköautoilu on ekologista ja edullista. Sähköautoihin on tuotu autonvalmistajien parasta ja uusinta tekniikkaa ja niillä ajaminen onkin nautittavaa ja turvallista.

Sähköauto muuttaa arjen

Sähköautosta saa täyden hyödyn irti, jos yön yli lataus onnistuu joko kotona tai voit ladata autoa työpäivän ajan. Jos ajat vain vähän päivittäin saattaa hybridiauto olla sinulle se oikea vaihtoehto. Joillekin autoarjen mutkattomuus tarkoittaa polttomoottoriautoa.

Tee nopea testimme klikkaamalla alta ja katso sopiiko sinulle sähköauto, hybridi vai polttomoottoriauto.

Aloita testi