Auto leasing yrityksille

"Yhteistyömme Secton kanssa on ollut toimivaa, kustannustehokasta ja jopa yllättävän joustavaa. Sijaisautot ovat järjestyneet kätevästi ennen uusien autojen tuloa, ja autojen noudot ja palautukset on hoidettu asianmukaisesti. Kaiken kaikkiaan olemme olleet todella tyytyväisiä Secton palveluun. "

Yritysautoilun monipuolinen kumppani

Olemme kehittäneet leasing -palvelumme vastaamaan kaikenkokoisten yritysten tarpeita. Palvelumme tuovat tehokkuutta ja kustannushyötyjä niin yhden kuin kymmenien autojen kannan omaaville yrityksille.

Palveluvalikoimastamme löydät vaihtoehdot muun muassa yritysautoilun rahoitukseen, autoleasingiin, tukipalveluihin ja hallinnointiin.

Yritysleasing -palveluista räätälöimme aina teille sopivan ratkaisun – oli kyseessä sitten sähköautoleasing, perinteinen huoltoleasing tai joustava avoin huoltoleasing, leasingpakettiauto tai muu  leasing auto.

Olemme yritysautoilun ammattilaisia, ja palvelufilosofiamme ytimessä on aina henkilökohtainen palvelu.

Tutustu valikoimaamme tai ota rohkeasti suoraan yhteyttä ja pyydä autoleasing tarjous. Mietitään yhdessä juuri teille parhaiten soveltuvat yritysautoilun ratkaisut.

Auto leasing tuo sujuvuutta kaikenkokoisille yrityksille autoarjen haasteisiin. Leasing sopii, jos yritykselläsi on yksi auto tai kymmeniä autoja. Räätälöimme juuri sinun yrityksellesi sopivan leasing -ratkaisun. Leasing on erinomainen ratkaisu yritykselle myös ympäristöystävällisten sähkö- ja hybridiuautojen hankintaan. Olemme yritysautoilun ammattilaisia, ja palvelufilosofiamme ytimessä on aina henkilökohtainen palvelu.

Tutustu miten voimme auttaa yritystäsi leasing auton hankinnasta siitä luopumiseen saakka.

Helppoa ja kustannustehokasta autoilua koko elinkaaren ajan

 1. Auton tilaus

  Hankinta

  Tarvekartoitus, auton hankinta,
  rahoitus ja luovutus

  Etsimme tehokkaimman ratkaisun autotarpeisiinne.
  Huolellisella suunnittelulla saavutetaan budjetoitavuutta ja kokonaiskustannussäästöjä. Autopolitiikan laadimme aina ilman lisäveloitusta.

 2. Ylläpito

  Ylläpito

  Kaikki tuki samasta paikasta

  Huollot, rengasuusinnat, sijaisautot, vakuutukset, polttoainekortit, tiepalvelu, autodokumentit, käyttäjäneuvonta ja tuki muissa auton ylläpitoon liittyvissä asioissa. Oma yhteyshenkilönne tuntee yrityksenne ja on valmiina auttamaan.

 3. Raportointi

  Raportointi ja seuranta

  Ole kartalla

  Secto tarkastaa autoon kohdistuvat laskut, sekä seuraa kulu- ja kilometrikehitystä. Ei enää yllättäviä kustannuksia, kun muutoksiin reagoidaan ajoissa. Halutessasi saat myös esitiliöidyn koontilaskutuksen koko kalustokannastasi sekä sähköisen kannanhallintatyökalumme veloituksetta käyttöösi.

 4. Jälleenmyynti

  Jälleenmyynti

  Täyden palvelun palautus

  Sopimuskauden päättyessä myymme auton puolestasi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Auton palautustarkastus ja tarvittaessa kuntoon saattaminen kuuluu palveluun. Halutessasi voit myös lunastaa auton yrityksellesi.

Mutkaton autoarki.

Lupaamme sinulle mutkattoman autoarjen, olit sitten yksityishenkilö, työsuhdeautoilija tai yrittäjä. Leasing auto -valikoimastamme löydät kaikki automerkit, - mallit ja käyttövoimat. Sähköautoilu on kuitenkin erityisen lähellä sydäntämme. Toimintamme ytimessä on aina henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu. Alla olevien linkkien kautta pääset tutustumaan tarkemmin palveluihimme.

Ajankohtaista