fbpx

Autoleasing yrityksille

"Yhteistyömme Secton kanssa on ollut toimivaa, kustannustehokasta ja jopa yllättävän joustavaa. Sijaisautot ovat järjestyneet kätevästi ennen uusien autojen tuloa, ja autojen noudot ja palautukset on hoidettu asianmukaisesti. Kaiken kaikkiaan olemme olleet todella tyytyväisiä Secton palveluun. "

Yritysautoilun monipuolinen kumppani

Olemme kehittäneet leasingtuotteemme vastaamaan kaikenkokoisten yritysten tarpeita. Palvelumme tuovat tehokkuutta ja kustannushyötyjä niin yhden kuin kymmenien autojen kannan omaaville yrityksille.

Palveluvalikoimastamme löydät vaihtoehdot muun muassa yritysautoilun rahoitukseen, leasingiin, tukipalveluihin ja hallinnointiin.

Yritysleasingtuotteista räätälöimme aina teille sopivan ratkaisun – oli kyseessä sitten perinteinen huoltoleasing tai joustava avoin huoltoleasing, leasingpakettiauto tai muu yritysleasingauto. Ympäristöystävälliset sähkö- ja kaasuautot kuuluvat myös valikoimaamme.

Olemme yritysautoilun ammattilaisia, ja palvelufilosofiamme ytimessä on aina henkilökohtainen palvelu.

Tutustu valikoimaamme tai ota rohkeasti suoraan yhteyttä. Mietitään yhdessä juuri teille parhaiten soveltuvat yritysautoilun ratkaisut.

Kysy lisää

Kaluston hallinnoinnilla vaivattomuutta ja kustannussäästöjä

Kalustokannan koostuessa useista ajoneuvoista ja työkoneista, kaluston käyttöasteen ja -tarkoituksen sekä kustannuspaikkojen, vaihtotarpeiden ja sopimusaikojen seuraaminen vaikeutuu. Tehokkaasti toteutetulla kaluston hallinnoinnilla yritys voi säästää sekä aikaa että kustannuksia.

Secto Hallinnointi helpottaa yrityksen laskurumbaa. Palveluun voidaan liittää koko yrityksen liikkuva kalusto huolimatta siitä, ovatko kohteet yrityksen omistuksessa vai rahoitettu Sectolla tai muissa rahoituslaitoksissa.

Kerran kuukaudessa tulevaan laskuun eritellään valmiiksi tiliöityinä koko kaluston

 • rahoituskulut
 • polttoainekulut
 • muut tarvikekulut
 • huoltokulut
 • mahdolliset katsastuskulut
 • ja muut kalustoon kohdistuvat kulut

 

Laskuerittelystä on helppo seurata kaluston kulurakennetta ja hyödyntää tietoja budjetoinnissa.

Kysy lisää

Autoleasing tuo sujuvuutta kaikenkokoisille yrityksille autoarjen haasteisiin. Leasing sopii, jos yritykselläsi on yksi auto tai kymmeniä autoja. Räätälöimme juuri sinun yrityksellesi sopivan leasing-ratkaisun. Leasing on erinomainen ratkaisu yritykselle myös ympäristöystävällisten sähkö- ja kaasuautojen hankintaan. Olemme yritysautoilun ammattilaisia, ja palvelufilosofiamme ytimessä on aina henkilökohtainen palvelu.

Tutustu miten yritysleasing  auttaa yritystäsi auton hankinnasta siitä luopumiseen saakka.

Helppoa ja kustannustehokasta autoilua koko elinkaaren ajan

 1. Auton tilaus

  Hankinta

  Tarvekartoitus, auton hankinta,
  rahoitus ja luovutus

  Etsimme tehokkaimman ratkaisun autotarpeisiinne.
  Huolellisella suunnittelulla saavutetaan budjetoitavuutta ja kokonaiskustannussäästöjä. Autopolitiikan laadimme aina ilman lisäveloitusta.

 2. Ylläpito

  Ylläpito

  Kaikki tuki samasta paikasta

  Huollot, rengasuusinnat, sijaisautot, vakuutukset, polttoainekortit, tiepalvelu, autodokumentit, käyttäjäneuvonta ja tuki muissa auton ylläpitoon liittyvissä asioissa. Oma yhteyshenkilönne tuntee yrityksenne ja on valmiina auttamaan.

 3. Raportointi

  Raportointi ja seuranta

  Ole kartalla

  Secto tarkastaa autoon kohdistuvat laskut, sekä seuraa kulu- ja kilometrikehitystä. Ei enää yllättäviä kustannuksia, kun muutoksiin reagoidaan ajoissa. Halutessasi saat myös esitiliöidyn koontilaskutuksen koko kalustokannastasi sekä sähköisen kannanhallintatyökalumme veloituksetta käyttöösi.

 4. Jälleenmyynti

  Jälleenmyynti

  Täyden palvelun palautus

  Sopimuskauden päättyessä myymme auton puolestasi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Auton palautustarkastus ja tarvittaessa kuntoon saattaminen kuuluu palveluun. Halutessasi voit myös lunastaa auton yrityksellesi.

Yksinkertaisempi autoarki

Tarjoamme vaihtoehtoja yritysautoilun rahoitukseen, leasingiin, tukipalveluihin ja hallinnointiin. Palvelumme toimii autokannan koosta ja omistusmuodosta riippumatta. Tavoitteenamme on löytää sujuvuutta asiakkaidemme autoiluarkeen sekä mahdollistaa aika- ja kustannussäästöjä. Toimintamme ytimessä on aina henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu.

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Ajankohtaista