Leasing sähköautoja nopeaan toimitukseen!

Leasing auto nopeasti? Meiltä saat sähköauton tai ladattavan hybridin ajoon nopeasti! Alla muutama esimerkki nopean toimituksen autoistamme. Myyjiltämme saat lisätietoa muista merkeistä ja malleista. Autoja on vain yksittäiskappaleita, joten toimithan nopeasti ja varmistat omasi. Kerro tarpeistasi jättämällä yhteystietosi sivun lopussa olevalla lomakkeella, niin myyjämme ovat sinuun pikaisesti yhteydessä.

Vakuuttavaa tehokkuutta: Tesla Model Y Rear-Wheel Drive

Model Y on erittäin monipuolinen tiloiltaan – siihen mahtuu viisi matkustajaa ja heidän tavaransa. Kukin toisen rivin istuin taittuu yksitellen, mikä mahdollistaa esimerkiksi suksien, huonekalujen ja matkalaukkujen kuljettamisen joustavasti. Takaluukku paljastaa matalalla sijaitsevan tavaratilan lattian, joka helpottaa ja nopeuttaa tavaroiden pakkaamista ja purkamista.

455 km, toimintasäde (WLTP),CO2 Og/km
Huippunopeus 217km/h,  6,9s, 0 - 100 km/h

Autoa saa nopeaan toimitukseen valkoisena, mustana ja midnight silver metallic -värisenä.
Gemini 19" vanteet, vetokoukku, autopilot ja 19" Nokian kitkarengassarja

Vapaa autoetu alk. 640€/kk Käyttöetu alk. 565€/kk.
Verotusarvo määräytyy auton lopullisten varusteiden mukaan. Arvioitu toimitusaika 31.5.2023, tarkistamme saatavuuden auton tilauksen yhteydessä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jättämällä yhteystietosi niin varmistat tästä seuraavan autosi!

Polestar 2 Long range Dual motor

Ainutlaatuisen edistyksellinen ja edistyksellisen ainutlaatuinen. Polestar 2:n jokainen yksityiskohta on suunniteltu hillityn erottuvaksi. Polestarin tavoitteena on tehdä yhteiskunnasta parempi paikka elää sekä nopeuttaa siirtymää vastuulliseen ja sähköiseen ajamiseen suunnittelun ja teknologian keinoin.

2 Long Range Dual Motor, 300kW, 78kWh
487km toimintasäde (WLTP), co2 0g/km, 408hv, 4,7s 0-100km/h

Ulkoväri: Space. Sisätilat: WeaveTechverhoilu (Charcoal tai Slate) Black Ash -koristein. 19" kitkarenkaat. Harman Kardon Premium -äänentoisto

Vapaa autoetu 810€/kk Käyttöetu 765€/kk  Verotusarvo määräytyy auton lopullisten varusteiden mukaan. Arvioitu toimitusaika 30.06.2023, tarkistamme saatavuuden auton tilauksen yhteydessä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jättämällä yhteystietosi niin varmistat tästä seuraavan autosi!

Audi Q4 40 e-tron Sportback

Audi Q4 e-tronin edistykselliset sisätilat pursuavat teknisiä innovaatioita, urheilullisuutta ja toiminnallisuutta. Muotoilu on moderni ja tyylikäs, joka houkuttelee monia kuljettajia.

Ulkoväri, Navarra -sininen, kysy myös muita värejä! Sisätilapaketti urheiluetuistuimilla ja mustalla kangasverhoilulla Sis. urheiluetuistuimet "Dynamic" kangasverhoilulla, alumiiniset etuovien kynnyslistat, sisätilan alumiinioptiikka-paketti sisältäen kromisomisteet ohjauspyörässä, kierrätysmateriaaleista valmistetut mustat somistelistat platinanharmailla / kiiltävän mustilla korostuspinnoilla. Integroidut pääntuet sekä teräksenharmaa kattoverhous. Talvirenkaat.

Vapaa autoetu alk. 730€/kk Käyttöetu alk. 655€/kk. Verotusarvo määräytyy auton lopullisten varusteiden mukaan. Ajoon heti, tarkistamme saatavuuden auton tilauksen yhteydessä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jättämällä yhteystietosi niin varmistat tästä seuraavan autosi!

Skoda Enyaq 80 iV

Suosittu perhetäyssähkö! Tilavat sisätilat takaa matkustamisen mukavuuden. Lisäksi autossa on edistyksellisiä teknologisia ominaisuuksia ja ajotukijärjestelmiä, jotka tekevät ajamisesta turvallista ja helppoa. Ennen kaikkea Enyaq tarjoaa erinomaisen yhdistelmän tilavuutta, teknologiaa, kestävyyttä ja käytännöllisyyttä, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille kuljettajille.

540km toimintasäde (WLTP) Huippunopeus 160km/h
8,5-8,6s, 0-100km/h co2 0g/km

Ulkoväri, Moon White, kysy myös muita värejä!
19" Regulus-kevytmetallivanteet.

Plus-paketti: Sähkötoiminen takaluukku, Virtual Pedal, takaluukun kosketukseton avaus ja sulkeminen, Matrix LED -ajovalot pesimellä, LED-takavalot saattovaloanimaatioilla, sähkötoimisesti säädettävä kuljettain istuin muistilla sekä sähköisesti esiin taitettava vetokoukku.

Vapaa autoetu alk. 680€/kk Käyttöetu alk. 605€/kk. Verotusarvo määräytyy auton lopullisten varusteiden mukaan. Ajoon heti, tarkistamme saatavuuden auton tilauksen yhteydessä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jättämällä yhteystietosi niin varmistat tästä seuraavan autosi!  

Skoda enyaq nopealla toimituksella