Leasing sähköautoja nopeaan toimitukseen!

Tarvitsetko leasing auton nopeasti? Meiltä saat sähköauton tai ladattavan hybridin ajoon muutamassa päivässä! Alla on muutama esimerkki nopean toimituksen autoistamme. Klikkaa plus-merkkiä auton nimen jälkeen niin saat lisätietoa autosta sekä sen verotusarvosta.

Myyjiltämme saat lisätietoa myös muista merkeistä ja malleista. Autoja on vain yksittäiskappaleita, joten toimithan nopeasti ja varmistat omasi. Kerro tarpeistasi jättämällä yhteystietosi sivun lopussa olevalla lomakkeella, niin myyjämme ovat sinuun pikaisesti yhteydessä.

Mercedes-Benz EQE 350 4MATIC SUV

Mercedes-Benz EQE 350 4MATIC SUV

Mercedes-Benz EQE on edistyksellinen nelivetoauto niille, jotka haluavat kokea täyssähköisen tulevaisuuden vailla kompromisseja jo nyt. Auto on ylellinen, innovatiivisesti mukava, tilava ja monikäyttöinen.

89 kWh akku 539km toimintasäde (WLTP), co2 0g/km, 215kw/ 292 hv, 6,6 s. 0-100km/h

 Ulkovärit: valkoinen, tumma ja vaalea harmaa sekä sininen. Autoissa monipuolinen varustelu, kysy lisä tietoja myyjiltämme!

 Vapaa autoetu 1269€/kk Käyttöetu 1185€/kk. Verotusarvo määräytyy auton lopullisten varusteiden mukaan. Voimme luovuttaa auton parissa päivässä, tarkistamme saatavuuden auton tilauksen yhteydessä.

Kia EV6 AWD 77 kWh 325 hv

Kia EV6 AWD 77 kWh 325 hv

Kia EV6 on moderni ja sporttinen crossover, jonka muotoilu on erottuva.

77 kWh akku 506 km toimintasäde (WLTP), co2 0g/km 5,2 s. 0-100km/h

 Ulkovärit: tumma harmaa, musta sekä sininen. Autoissa monipuolinen varustelu, kysy lisä tietoja myyjiltämme!

 Vapaa autoetu 820€/kk Käyttöetu 745€/kk. Verotusarvo määräytyy auton lopullisten varusteiden mukaan. Voimme luovuttaa auton parissa päivässä, tarkistamme saatavuuden auton tilauksen yhteydessä.

Skoda Enyaq 80 iV ja Style iV

Skoda Enyaq 80 iV ja Style iV

Suosittu perhetäyssähkö, jossa on edistyksellisiä teknologisia ominaisuuksia ja ajotukijärjestelmiä, jotka tekevät ajamisesta turvallista ja helppoa. Enyaq on erinomainen yhdistelmä tilavuutta, teknologiaa, kestävyyttä ja käytännöllisyyttä, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille kuljettajille.

540km toimintasäde (WLTP) Huippunopeus 160km/h
8,5-8,6s, 0-100km/h co2 0g/km

Ulkoväreinä musta, sininen, harmaa ja valkoinen. Kysy myös muita värejä!
19" Regulus-kevytmetallivanteet.

Plus-paketti: Sähkötoiminen takaluukku, Virtual Pedal, takaluukun kosketukseton avaus ja sulkeminen, Matrix LED -ajovalot pesimellä, LED-takavalot saattovaloanimaatioilla, sähkötoimisesti säädettävä kuljettain istuin muistilla sekä sähköisesti esiin taitettava vetokoukku.

Vapaa autoetu alk. 680€/kk Käyttöetu alk. 605€/kk. Verotusarvo määräytyy auton lopullisten varusteiden mukaan. Voimme luovuttaa auton parissa päivässä, tarkistamme saatavuuden auton tilauksen yhteydessä.

Tesla Model Y Long Range

Tesla Model Y Long Range

Model Y on erittäin monipuolinen tiloiltaan – siihen mahtuu viisi matkustajaa ja heidän tavaransa. Kukin toisen rivin istuin taittuu yksitellen, mikä mahdollistaa esimerkiksi suksien, huonekalujen ja matkalaukkujen kuljettamisen joustavasti. Takaluukku paljastaa matalalla sijaitsevan tavaratilan lattian, joka helpottaa ja nopeuttaa tavaroiden pakkaamista ja purkamista.

533 km toimintasäde (WLTP),CO2 Og/km Huippunopeus 217km/h,  5,0s 0 - 100 km/h

Autoa saa nopeaan toimitukseen valkoisena ja mustana. Gemini 19" vanteet, vetokoukku, autopilot ja 19" Nokian kitkarengassarja

Vapaa autoetu alk. 730€/kk Käyttöetu alk. 655€/kk.
Verotusarvo määräytyy auton lopullisten varusteiden mukaan. Arvioitu toimitusaika 15.09.2023, tarkistamme saatavuuden auton tilauksen yhteydessä.

Polestar 2 Long range Dual motor

Polestar 2 Long range Dual motor

Polestar 2:n jokainen yksityiskohta on suunniteltu hillityn erottuvaksi. Polestarin tavoitteena on tehdä yhteiskunnasta parempi paikka elää sekä nopeuttaa siirtymää vastuulliseen ja sähköiseen ajamiseen suunnittelun ja teknologian keinoin.

2 Long Range Dual Motor, 300kW, 78kWh
487km toimintasäde (WLTP), co2 0g/km, 408hv, 4,7s 0-100km/h

Ulkoväri: Space. Sisätilat: WeaveTechverhoilu (Charcoal tai Slate) Black Ash -koristein. 19" kitkarenkaat. Harman Kardon Premium -äänentoisto

Vapaa autoetu 810€/kk Käyttöetu 765€/kk  Verotusarvo määräytyy auton lopullisten varusteiden mukaan. Arvioitu toimitusaika 31.08.2023, tarkistamme saatavuuden auton tilauksen yhteydessä.