Leasingsähköautoja nopeaan toimitukseen!

Leasingauto nopeasti? Meiltä saat sähköauton tai ladattavan hybridin ajoon jopa tämän vuoden puolella! Alla muutama esimerkki nopean toimituksen autoistamme. Myyjiltämme saat lisätietoa muista merkeistä ja malleista. Autoja on vain yksittäiskappaleita, joten toimithan nopeasti ja varmistat omasi. Kerro tarpeistasi jättämällä yhteystietosi, niin myyjämme ovat sinuun pikaisesti yhteydessä.

Vakuuttavaa tehokkuutta: Tesla Model Y Rear-Wheel Drive

Model Y on erittäin monipuolinen tiloiltaan – siihen mahtuu viisi matkustajaa ja heidän tavaransa. Kukin toisen rivin istuin taittuu yksitellen, mikä mahdollistaa esimerkiksi suksien, huonekalujen ja matkalaukkujen kuljettamisen joustavasti. Takaluukku paljastaa matalalla sijaitsevan tavaratilan lattian, joka helpottaa ja nopeuttaa tavaroiden pakkaamista ja purkamista.

455 km, toimintasäde (WLTP),CO2 Og/km
Huippunopeus 217km/h,  6,9s, 0 – 100 km/h

Autoa saa nopeaan toimitukseen valkoisena, mustana ja midnight silver metallic -värisenä.
Gemini 19″ vanteet, vetokoukku, autopilot ja 19″ Nokian kitkarengassarja

Vapaa autoetu alk. 770€/kk Käyttöetu alk. 725€/kk
Verotusarvo määräytyy auton lopullisten varusteiden mukaan.  Arvioitu toimitusaika 15.12.2022, tarkistamme saatavuuden auton tilauksen yhteydessä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jättämällä yhteystietosi niin varmistat tästä seuraavan autosi!

 

Polestar 2 Long range Dual motor

Ainutlaatuisen edistyksellinen ja edistyksellisen ainutlaatuinen. Polestar 2:n jokainen yksityiskohta on suunniteltu hillityn erottuvaksi. Polestarin tavoitteena on tehdä yhteiskunnasta parempi paikka elää sekä nopeuttaa siirtymää vastuulliseen ja sähköiseen ajamiseen suunnittelun ja teknologian keinoin.

487km toimintasäde (WLTP), co2 0g/km, 408hv, 4,7s 0-100km/h

Ulkoväri Magnesium, sisätilat Charcoal WeaveTech with Black Ash deco.  19″ kitkarenkaat. Varustepaketti Plus (sis. mm. Harman Kardon Premium Sound, panoraamalasikatto, WeaveTech-istuimet). 19” 5-Double Spoke Black Diamond Cut Alloy Wheel

Vapaa autoetu 790€/kk Käyttöetu 745€/kk  Verotusarvo määräytyy auton lopullisten varusteiden mukaan. Arvioitu toimitusaika 31.01.2023, tarkistamme saatavuuden auton tilauksen yhteydessä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jättämällä yhteystietosi niin varmistat tästä seuraavan autosi!

Tesla Model 3 Long Range Dual Motor All-Wheel Drive

Tesla suunnitteli Model 3 -auton alusta asti sähköautoksi hyödyntämällä kokonaisvaltaista järjestelmätason integraatiota. Jokainen komponentti, mukaan lukien akut, moottorit ja jopa ulkoinen aerodynamiikka, on suunniteltu hyödyntämään toisiaan, minkä ansiosta saatiin luotua yksi taloudellisimmista ja samalla tehokkaimmasta autoista maailmassa.

602 km Toimintasäde (WLTP), co2: Og/km. Huippunopeus on 233km/h 4,4s, 0 – 100 km/h

Ulkoväri on Pearl White ja täysin musta sisusta. Kysy myös muita värejä! Aero 18″ vanteet, autopilot ja 18″ Nokian kitkarengassarja

Vapaa autoetu alk. 840 €/kk Käyttöetu alk. 795 €/kk. Verotusarvo määräytyy auton lopullisten varusteiden mukaan. Arvioitu toimitusaika on 30.01.2023, tarkistamme saatavuuden tilaushetkellä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jättämällä yhteystietosi niin varmistat tästä seuraavan autosi!

Audi Q4 E-TRON 50 S-Line

Audi Q4 e-tronin edistykselliset sisätilat pursuavat teknisiä innovaatioita, urheilullisuutta ja toiminnallisuutta. Enemmän tilaa kaikelle. Monipuolisena perheautona Audi Q4 e-tron tarjoaa runsaasti erilaisia säilytysratkaisuja – yhteensä 24,8 litraa mukaan lukien hansikaslokero. Tavaratilan tilavuus on 520 litraa. Kun takaistuimien selkänojat on taitettu alas, tavaratilan koko on jopa 1 490 litraa.

488km toimintasäde (WLTP), co2 0g/km, 220 kW / 299 h, 6,2s 0-100km/h

Erittäin hieno yksilö hyvillä varusteilla. Mittarilukema 6 000 km, ensirekisteröinti 24.11.2021 Neliveto, vetokoukku, talvirenkaat. Muut tiedot auton varusteista sekä auton kuvat löydät Secto Vaihtoautojen nettisivuilta.

Vapaa autoetu 950€/kk Käyttöetu 905€/kk- Verotusarvo määräytyy auton lopullisten varusteiden mukaan. Saat auton ajoon heti, tarkistamme saatavuuden auton tilauksen yhteydessä.

?>