SECTO RALLY FINLAND – BENSAA JA SÄHKÖÄ SUONISSA

Secto Automotive on Suomen MM-rallin pääyhteistyökumppani

Rallin MM-sarjan siirtyminen sähköpolttoaineisiin ja hybrideihin sai Secton suuntaamaan katseensa sorateille. Jyväskylässä ajettava rallin MM-sarjan osakilpailu on viime syksystä alkaen ollut Secto Rally Finland. Ikoninen Suomen MM-ralli on Sectolle mahtava foorumi kertoa tarinaamme ja siten kasvattaa tunnettuuttamme. Samalla pääsemme auttamaan autourheilua sen siirtymässä kohti kestävää kehitystä.

Sähköä ja bensaa suonissa

Metsien läpi kiemurtelevat tiet, moottorin hyrinä ja vapaus mennä on osa suomalaisuutta. Olemme rallikansaa käsi ratilla ja jalka kaasupolkimella.

Liikkuminen muuttuu, halusimme tai emme: uudet käyttövoimat, älykäs teknologia ja muuttuvan ympäristömme peräänkuuluttama vastuullinen kuluttaminen siivittävät meidät harppaukseen jollaista ei ole nähty sitten ensimmäisen T-Fordin. Harppaukseen, jonka välttämättömyys tunnistetaan myös autourheilussa.

Muutos ei tarkoita vanhan katoamista. Liikkuminen jalostuu. Vaihtoehtoja on enemmän kuin koskaan. Yksilö itse päättää mikä tapa liikkua palvelee hänen tarpeitaan.

Secto Automotive on jo yli vuosikymmenen ajan auttanut tuhansia yhtiöitä ja yksityishenkilöitä siirtymään helpompaan ja vastuullisempaan autoiluun. Nyt haluamme olla mukana tuomassa samaa murrosta myös autourheiluun yhdessä AKK Sports Oy:n kanssa.

Jyväskylän MM-ralli on ikoninen tapahtuma, pumppu joka on pumpannut bensaa suomalaisiin suoniin jo seitsemän vuosikymmentä. Meille on kunnia toimia MM-rallin nimisponsorina perinteitä kunnioittaen ja tulevaisuuteen katsoen, bensaa ja sähköä suonissa.

 

Lue virallinen lehdistötiedote täältä.