SECTO RALLY FINLAND

Secto Automotive on Suomen MM-rallin pääyhteistyökumppani

Metsien läpi kiemurtelevat tiet, moottorin hyrinä ja vapaus mennä on osa suomalaisuutta. Olemme rallikansaa käsi ratilla ja jalka kaasupolkimella.

Liikkuminen muuttuu, halusimme tai emme: uudet käyttövoimat, älykäs teknologia ja muuttuvan ympäristömme peräänkuuluttama vastuullinen kuluttaminen siivittävät meidät harppaukseen jollaista ei ole nähty sitten ensimmäisen T-Fordin. Harppaukseen, jonka välttämättömyys tunnistetaan myös autourheilussa.

Muutos ei tarkoita vanhan katoamista. Liikkuminen jalostuu. Vaihtoehtoja on enemmän kuin koskaan. Yksilö itse päättää mikä tapa liikkua palvelee hänen tarpeitaan.

Secto Automotive on jo yli vuosikymmenen ajan auttanut tuhansia yhtiöitä ja yksityishenkilöitä siirtymään helpompaan ja vastuullisempaan autoiluun. Nyt haluamme olla mukana tuomassa samaa murrosta myös autourheiluun yhdessä AKK Sports Oy:n kanssa.

Jyväskylän MM-ralli on ikoninen tapahtuma, pumppu joka on pumpannut bensaa suomalaisiin suoniin jo seitsemän vuosikymmentä. Meille on kunnia toimia MM-rallin nimisponsorina perinteitä kunnioittaen ja tulevaisuuteen katsoen, bensaa ja sähköä suonissa.

Lue virallinen lehdistötiedote täältä.

Secto Automotive ja mutkaton autoarki

Secto Automotive on vuonna 2007 perustettu kotimainen yrittäjävetoinen kasvuyhtiö. Haastamme perinteiset ajoneuvon omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Joka neljäs autoleasingia käyttävä yritys luottaa palveluumme ja Suomen teillä liikkuu yli kymmenen tuhatta Secton hellässä huomassa olevaa ajoneuvoa.

Tarjoamme kaikki vaihtoehdot auton omistamisesta leasaamiseen, olit sitten yksityishenkilö, työsuhdeautoilija tai yrittäjä. Valikoimastamme löydät kaikki automerkit, – mallit ja käyttövoimat sekä uutena että vähän käytettynä. Meillä on ratkaisu. Tutustu mutkattomaan autoarkeen täällä.