Etsimme toimitusjohtajaa johtamaan yrityksemme kasvua sekä varmistamaan strategiamme toteutumisen.

Secto Automotive on vuonna 2007 perustettu, suomalaisessa omistuksessa oleva autoleasingtoimija. Secton liiketoimintaa ohjaavat kestävän kehityksen periaatteet ja siirtymä pois fossiilisista polttoaineista. Kasvumme moottoreina toimivat asiakkaiden mutkaton autoarki ja kestävän autoilun edelläkävijyys.

Henkilöstö on aidosti tärkein voimavaramme, sillä vain työssään viihtyvät ihmiset voivat luoda sellaista mutkatonta ja vastuullista autoarkea, jonka asiakkaamme ansaitsevat. Meillä on töissä noin 110 ammattilaista, joiden toimintaa arvomme ohjaavat ja joihin he ovat sitoutuneet. Secton arvot ovat:

  • Empatia on supervoimamme.

  • Olemme tiennäyttäjiä.

  • Sitoudumme vastuullisuuteen.

Sectolla on noin 3 900 yritysasiakasta ja se huolehtii yli 10 000 auton elinkaaresta aina liikkumisen tarpeen kartoituksesta seuraavan leasingauton hankintaan asti. Secto myy tänä vuonna yli 2 600 autoleasingista palautuvaa tai muuta vähän käytettyä autoa kuluttajille ja yrityksille. Huippuluokan asiakaskokemuksesta kertoo alan korkein asiakastyytyväisyys. Vuonna 2022 Secton yritysleasingasiakkaiden NPS-lukema oli 71. Vaihtoautomyynnissä, missä valtaosa asiakkaista on yksityisiä kuluttajia, NPS oli 74.  

Secto Automotiven liikevaihto oli vuonna 2022 410,5 miljoonaa euroa, ja se kasvoi 20 prosenttia edellisvuodesta. Kannattava kasvu on jatkunut vuonna 2023. Tulevilta vuosilta odotamme kasvua sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Haemme henkilöä, jolla on vahvoja näyttöjä tuloksellisesta liiketoiminnan johtamisesta B2B-toimialalta ja palveluista. Sinua motivoi ihmisten johtaminen ja ymmärrät vahvan yrityskulttuurin merkityksen. Sinulla on myös kykyä ajatella strategisesti ja viedä strategia aidosti käytäntöön kannattavan kasvun ehdoilla. Olet kokenut kasvun johtaja ja luonteeltasi kehitys- ja ratkaisuhakuinen. Tehtävä edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Soveltuva korkeakoulututkinto ja ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.

Pääset johtamaan vahvassa kasvussa olevaa, alan edelläkävijänä toimivaa ja toimialaa uudistavaa yhtiötä. Saat mahdollisuuden olla mukana rakentamassa sekä kestävää tulevaisuutta että kestävää liiketoimintaa. Saat haasteellisia, vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä, jossa pääset vaikuttamaan monipuolisesti.

Voit kysyä tehtävästä lisää yhtiön perustajalta ja nykyiseltä toimitusjohtajalta Matias Henkolalta arkipäivisin klo 15-16, puh. +358 40 900 0091, muina aikoina voit laittaa sähköpostia matias.henkola@secto.fi.

Teemme haussa yhteistyötä Fairchild Executive Searchin kanssa. Lähetäthän CV:si sekä vapaamuotoisen hakemuksesi otsikolla ”Secto/toimitusjohtaja” osoitteeseen resume@fairchild.fi sunnuntaihin 26.11.2023 mennessä.

Lisätietoja yrityksestämme: www.secto.fi