Secto Fleet Manager

Veloitukseton helpotus autokannan hallintaan

Jo keskikokoisen autokannan sopimushallinnointi, kuluseuranta ja raportointi vievät paljon resursseja. Secto Fleet Manager on veloitukseton työkalu yrityksenne autovastaavalle, minkä avulla koko auto- ja kalustokannan tilannetta on helppo seurata kootusti.

Sisältää

  • Ajetut kilometrit, mahdolliset yli- ja alikilometrit
  • Rahoitussopimukset, sis. sopimusten aloituksen ja päättymisen päivämäärät
  • Tulevat katsastusajankohdat
  • Ajoneuvojen kuluhistorian ja käyttäjätiedot
  • Secton kautta tilauksessa olevat ajoneuvot ja niiden tarkemmat tiedot

Valittavissa

  • Pienkoneiden sijaintiseuranta älytarroilla

Kenelle?

Jokainen yritys on erilainen yksilöllisine tarpeineen, siksi standardoidut ratkaisut harvoin toimivat. Me Sectolla haluamme tehdä auton omistamisesta ja ylläpitämisestä vaivatonta.

Veloitukseton Fleet Manager hyödyttääkin jokaista yritystä, joka haluaa helpottaa auto- ja kalustokannan hallintaa. Palveluun voi liittää koko raskaan kaluston sekä kaikki ajoneuvot, työkoneet ja jopa peräkärryt rahoitus- ja omistuspohjasta riippumatta.

Palvelun hyödyt

Tehokkaasti toteutettu autokannanhallinnointi säästää aikaa ja rahaa, kun sopimusmuutostarpeisiin ja mahdollisiin kuluylityksiin osataan reagoida ajoissa.

Fleet Managerissa näkyy koko auto- ja kalustokannan tilanne kootusti ja reaaliaikaisesti –kustannusrakenne ja tulevat investointitarpeet ovat aina ajan tasalla. Palvelu näyttää mm. ajetut kilometrit, mahdolliset yli- ja alikilometrit, rahoitussopimukset, tulevat katsastusajankohdat, kuluhistorian, käyttäjätiedot sekä Secton kautta tilauksessa olevat ajoneuvot ja niiden tarkemmat tiedot.

?>