fbpx

Kiinteähintainen kaasuautoleasing

Huoletonta, ympäristöystävällistä ja edullista ajamista

Secto ja Gasum ovat yhdessä rakentaneet yrityksille ensimmäisen leasingtuotteen, jossa myös polttoaineena käytettävä kaasu kuuluu kiinteästi hintaan. Kaasuautoilu on paitsi kustannuksiltaan edullista ja täysin ennakoitavaa myös ympäristöystävällinen valinta.

Sisältää

  • Valitsemasi kaasuauton
  • Sovitut kilometrit
  • Kaasutankkaukset maa- tai biokaasulla
  • Huollot ja tekniset korjaukset
  • Sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi
  • Rengaspalvelut
  • Pesut
  • Vakuutukset
  • Secto Tiepalvelun

Tekemämme asiakastutkimuksen mukaan 72 % yritysautopäättäjistä toivoo autokannaltaan tarkempaa budjetoitavuutta. Perinteisen huoltoleasingin etu onkin autoilun kulujen hyvä budjetoitavuus: hintaan sisältyy rahoituskulujen lisäksi auton käytönaikaiset huoltokustannukset, rengaspalvelut ja auton arvon alenema. Polttoaineen osalta tarkka budjetoiminen ei kuitenkaan ole ollut mahdollista öljyn hinnan vaihteluiden vuoksi ja polttoainekulubudjetti on aina tasattu toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

Kaasun hinta on öljysidonnaisia polttoaineita huomattavasti vakaampi, mikä mahdollistaa hinnan kehityksen ennakoimisen pidemmälle tulevaisuuteen. Kaasulla on muitakin huomattavia etuja, kuten vähäpäästöisyys ja edullisuus.

Lue Secto Automotiven ja Gasumin tiedote (linkki) kiinteähintaisesta kaasuautoleasingistä. Useimmin kysyttyjä kysymyksiä kaasuautojen käytöstä voit lukea myös Gasumin kattavasta tietopaketista.

Kenelle?

Kiinteähintainen kaasuautoleasing sopii yrityksille, jotka haluavat budjetoida yritysautoilun tarkasti. Erityisesti yrityksille, jotka haluavat autoilla ympäristöystävällisesti. Kaasuasemaverkon laajentuessa palvelu sopii yrityksille entistä laajemmilla alueilla.

Palvelun hyödyt

Kiinteähintaisen kaasuautoleasingin yksi merkittävimmistä eduista on autoilun kustannusten täysi ennakoitavuus. Palvelumme sisältää polttoaineena käytettävän kaasun lisäksi kaikki muut oleelliset leasingautoilun elementit. Kuukausiveloitus säilyy samana koko sopimuskauden ajan.

Biokaasu on jopa 85 prosenttia vähäpäästöisempää bensiiniin verrattuna. Se tekeekin kaasuautoilusta ympäristöystävällisen valinnan.

Kaasuautoilu on kokonaiskustannuksiltaan edullista huokeiden polttoainekustannusten ansiosta. Kaasuautojen hinnat ovat hyvin linjassa bensa- ja dieselautojen kanssa.

Kaasuasemien verkko kasvaa jatkuvasti. Tällä hetkellä toiminnassa on 28 tankkausasemaa. Seuraavien vuosien aikana Gasum rakentaa 35 uutta asemaa. Kaasu- ja bensatankki yhdessä mahdollistavat yli 1 200 km käyttösäteen.

Myös kaasuautojen valikoima kasvaa koko ajan. Tällä hetkellä kaikilla yleisimmillä työsuhde- ja tuotantoautomerkeillä on oma kaasuautomallistonsa. Kysy meiltä lisää mallivaihtoehdoista!

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Ajankohtaista