fbpx

Sähköautoleasing

Edullisia ja ympäristöystävällisiä kilometrejä

Sähköinen liikenne kehittyy valtavin harppauksin niin ajoneuvojen kuin latausinfrankin osalta. Secto tarjoaa sähköautoleasingiä vuosikymmenen kokemuksella sekä yrityksille, että yksityishenkilöille.

Sisältää

  • Asiakkaan tarpeiden kartoituksen ja konsultoinnin
  • Asiakkaan valitseman plug in-hybridin tai täyssähköauton rahoituksen ja ylläpidon
  • Käyttäjätuen sopimuskauden ajan
  • Valitun sopimusmallin mukaiset leasingpalvelut, mm. uudelleensijoitus sopimuskauden jälkeen

Valittavissa

  • Latauslaitteiston toimitus, asennus ja käytön opastus

Ladattavat hybridit ja täyssähköautot ovat edullisemman autoveron ja käyttökustannusten ansioista erittäin houkutteleva vaihtoehto perinteisten polttomoottoriajoneuvojen rinnalle.

Sekä latauspisteverkko, että ladattavien autojen valikoima laajenee jatkuvasti. Valinnanvaraa on niin työsuhdeautoissa, hyötyajoneuvoissa kuin urheiluautoissakin. Lähes kaikki merkittävät autovalmistajat ovat tuoneet tai tuomassa omia ladattavia autojaan markkinoille.

Sähköautoleasingin uranuurtaja

Secto on ollut kansallisissa Sähköisen liikenteen -hankkeissa mukana alusta lähtien. Secto leasasi Suomen ensimmäiset sähköautot jo vuonna 2010. Voimmekin ylpeänä kertoa olevamme sähköisen liikenteen uranuurtaja Suomessa. Merkittävä osa Suomen sähköisestä leasingautokannasta on Secton hallinnoimaa.

Leasaamme kaikkia sähköautomerkkejä ja -malleja. Vuosikymmenen kokemus laaja-alaisesta sähköautoleasingistä on tehnyt meistä asiantuntijoita sähköautojen käyttökulujen ja jälleenmyyntiarvojen määrittelyssä, mikä yleisesti koetaan uusien automallien osalta haasteellisena. Voit luottaa sähköiseen ammattitaitoomme.

Yksinkertainen sähköautoleasing

Vaikka vihreät arvot ja pienet käyttökulut kiinnostavatkin, suurella osalla asiakkaistamme ei ole aikaa tai halua sukeltaa sähköautoilun maailmaan. Tästä syystä Secto toimittaa sähköautot vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella.

Rahoitusmallin ja toivotut lisäpalvelut voi vapaasti valita Secton laajasta tuotevalikoimasta. Sähköautotiimimme auttaa parhaan ratkaisun löytämisessä.

Autamme mielellämme yrityksenne sähköisen liikenteen äärelle, jos edulliset ja ympäristöystävälliset kilometrit kiinnostavat!

Plug In-Hybridit

Hybridit sisältävät sekä sähkö- että polttomoottorin. Ladattavan (plug in) hybridiauton akkuja voi ladata sähköverkossa. Auton tekniikan toteutuksesta riippuen käyttövoiman tuottaa sähkömoottori, jota tarvittaessa ladataan polttomoottorilla (sarjahybridi), tai sähkö- ja polttomoottori yhdessä (rinnakkaishybridi).

Sähkö- ja polttomoottorin yhteiskäytöllä saavutetaan todella matala keskikulutus. Hybridimalleja löytyy jo laaja valikoima kaikilta merkittäviltä autonvalmistajilta.

Täyssähköautot

Täyssähköautojen virtalähteenä toimii sähkömoottori, joka saa voimansa sähköverkossa ladattavasta akustosta. Sähköautojen tekniikka ja akusto kehittyy nopealla temmolla: suurimmilla akustoilla saavutetaan jo yli 500 kilometrin toimintaetäisyys.

Laajeneva latausverkosto mahdollistaa kaikkien sähköautomallien järkevän käytön päivittäisessä ajossa.

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Ajankohtaista