fbpx

Sähköautoleasing

Edullisia ja ympäristöystävällisiä kilometrejä

Sähköinen liikenne kehittyy valtavin harppauksin niin ajoneuvojen kuin latausinfrankin osalta. Secto toimittaa ainoana leasingtoimijana Suomessa sähköautot avaimet käteen -periaatteella.

Sisältää

  • Asiakkaan tarpeiden kartoituksen ja konsultoinnin
  • Asiakkaan valitseman plug in-hybridin tai täyssähköauton rahoituksen ja ylläpidon
  • Käyttäjätuen sopimuskauden ajan
  • Valitun sopimusmallin mukaiset leasingpalvelut (huoltoleasing, rahoitusleasing, Secto Creditplus)

Valittavissa

  • Latauslaitteiston toimitus, asennus ja käytön opastus

Ladattavat hybridit ja täyssähköautot ovat edullisemman autoveron ja käyttökustannusten ansioista erittäin houkutteleva vaihtoehto perinteisten polttomoottoriajoneuvojen rinnalle. Sekä latauspisteverkko että ladattavien autojen valikoima laajenee jatkuvasti. Valinnanvaraa on niin työsuhdeautoissa, hyötyajoneuvoissa kuin urheiluautoissakin. Lähes kaikki merkittävät autovalmistajat ovat tuoneet tai tuomassa omia ladattavia autojaan markkinoille.

Secto on ollut kansallisissa Sähköisen liikenteen -hankkeissa mukana alusta lähtien. Secto leasasi Suomen ensimmäiset sähköautot jo vuonna 2010. Voimmekin ylpeänä kertoa olevamme sähköisen liikenteen uranuurtaja Suomessa. Tällä hetkellä yli puolet Suomen sähköisestä leasingautokannasta on Secton hallinnoimaa.

Suurella osalla asiakkaistamme ei ole aikaa tai halua sukeltaa sähköautoilun maailmaan, vaikka vihreät arvot ja matala kulutus kiinnostavatkin. Tästä syystä Secto toimittaa sähköautot vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella.

Rahoitusmallin ja toivotut lisäpalvelut voi vapaasti valita Secton laajasta tuotevalikoimasta. Sähköautotiimimme auttaa parhaan ratkaisun löytämisessä.

Sähköautokampanjoista kerromme Ajankohtaista-osiossa, jota kannattaa seurata säännöllisesti. Sähköisenliikenteen-sivustolta taas löytyy kattavasti lisätietoja sähköautoilusta yleensä.

Autamme mielellämme yrityksenne sähköisen liikenteen äärelle, jos edulliset ja ympäristöystävälliset kilometrit kiinnostavat!

Plug In-Hybridit

Hybridit sisältävät sekä sähkö- että polttomoottorin. Ladattavan (plug in) hybridiauton akkuja voi ladata sähköverkossa. Auton tekniikan toteutuksesta riippuen käyttövoiman tuottaa sähkömoottori, jota tarvittaessa ladataan polttomoottorilla (sarjahybridi), tai sähkö- ja polttomoottori yhdessä (rinnakkaishybridi). Sähkö- ja polttomoottorin yhteiskäytöllä saavutetaan todella matala keskikulutus. Hybridimalleja löytyy jo laaja valikoima kaikilta merkittäviltä autonvalmistajilta.

Täyssähköautot

Täyssähköautojen virtalähteenä toimii sähkömoottori, joka saa voimansa sähköverkossa ladattavasta akustosta. Sähköautojen tekniikka ja akusto kehittyy nopealla temmolla: suurimmilla akustoilla saavutetaan jo yli 500 kilometrin toimintaetäisyys. Laajeneva latausverkosto mahdollistaa kaikkien sähköautomallien järkevän käytön päivittäisessä ajossa.

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Ajankohtaista