Secto Driver Assistant

Tankkaus, autopesu, huollon ajanvaraus ja tiepalvelu puhelimessasi

Veloituksettoman Secto Driver Assistant -sovelluksen avulla hoidat autoilusi päivittäisiä toimenpiteitä vaivattomasti. Secton asiakkaille rakennettu älypuhelinsovellus sisältää kaikki työsuhdeautolijan tarvitsemat työkalut.

Sisältää

  • Tankkaukset kortittomasti Neste-asemilla
  • Puhdas auto suoraveloituksena Juhlapesun avulla
  • Helpot huoltovaraukset
  • Helppokäyttöinen ajopäiväkirja ja tarvittavat raportit suoraan sähköpostiin
  • Nopea yhteys asiakaspalveluumme
  • Secto Tiepalvelu

Kenelle?

Secto Driver Assistant on jokaisen yritysautoilijan taskussa kulkeva apuri. Älypuhelin sovelluksen avulla auton käyttäjä esimerkiksi tankkaa ja pesee auton sekä huolehtii ajopäiväkirjan päivittämisestä vaivattomasti.

Miten?

Secto Driver Assistantin saat käyttöösi lataamalla ilmaisen sovelluksen älypuhelimeesi Google Play– tai App Store-kaupoista. Huomioithan, että Secto Driver Assistant toimii ainoastaan Secto Automotiven hallinnoimissa työsuhdeautoissa ja VAATII SECTON AKTIVOINNIN ENNEN KÄYTTÖÖNOTTOA. Olethan yhteydessä sahkoisetpalvelut@secto.fi kun haluat applikaation käyttöösi.

Palvelun hyödyt

 Palvelu sisältää monia käyttäjän autoarkea helpottavia ominaisuuksia. Vapaasti ladattava sovellus on maksuton. Tankkauspalvelun ja autopesun aktivointi edellyttää yrityksen autovastaavan hyväksynnän.

Sovelluksen avulla käyttäjä tankkaa auton Neste-asemilla helposti ja kortittomasti. Mobiilitankkaus on käytettävissä täyden autoedun työsuhdeautoissa, joihin on liitetty Secton kautta tilattu Nesteen yrityskortti. Laskutus sujuu kätevästi leasing-laskun yhteydessä.

Myös huoltovaraukset on helppo tehdä sovelluksen kautta. Kertyneiden kilometrien perusteella Driver Assistant ehdottaa aikoja lähialueesi huoltopaikkoihin. Valitse vain mieleisesi aika ja aja huoltoon.

Palvelun käyttäjä pesee autonsa vaivattomasti Juhlapesu-pesuloissa Secton edullisella ja kiinteällä kuukausihinnalla 45 € / kk /auto. Sovelluksen avulla voit tarkistaa pesulan jonotilanteen ja ajaa sisään pesuun. Laskutus tapahtuu kuukausittaisen leasing-laskun yhteydessä.

Sovelluksesta löytyvästä Autoilijan Oppaasta löydät toimintaohjeet huoltoihin, kolari- ja vahinkotapauksiin, rengasvaihtoihin ja -säilytykseen, ulkomaanmatkoihin sekä linkin vahinkoilmoitukseen. Kaikki työsuhdeautoilun kannalta oleellinen aina mukana taskussasi.

Autoilijan arkea helpottaa yksinkertainen ajopäiväkirja, jonka avulla myös tarvittavat raportit on helppo tilata sähköpostiin. Sovelluksen avulla työajojen tallentaminen on helppoa – määrität vain lähtö- ja kohdepaikan ja ajetut kilometrit.

Mikäli Autoilijan Oppaasta ei löydy etsimääsi vastausta, sovelluksen kautta saat helposti yhteyden myös asiakaspalveluumme. Yllättävissä tilanteissa palvelee Secto Tiepalvelu.

?>