Vastuullinen ja mutkaton autoarki.

Secto Automotive on vuonna 2007 perustettu, suomalaisessa omistuksessa oleva yrittäjävetoinen autoleasingtoimija. Haastamme perinteiset autojen omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Kestävän kehityksen periaatteet ja siirtymä pois fossiilisista polttoaineista ohjaavat liiketoimintaamme. Secton kasvun moottorina toimivat mutkaton autoarki ja vastuullisen autoilun edelläkävijyys.

Vastuullinen ja mutkaton autoarki.

Olemme jo yli vuosikymmenen auttaneet tuhansia yrityksiä ja kuluttajia siirtymään vastuullisempaan autoiluun. Meillä on noin 3 900 yritysasiakasta ja huolehdimme noin 8 600 ajoneuvon elinkaaresta aina liikkumisen tarpeen kartoituksesta seuraavan ajoneuvon hankintaan asti. Myymme vuosittain yli 2 600 leasingista palautuvaa tai muuta vähän käytettyä autoa kuluttajille ja yrityksille.

Huippuluokan asiakaskokemuksesta kertoo alan korkein asiakastyytyväisyys. Yritysleasing asiakkaidemme NPS lukema oli 71 vuonna 2022. Vaihtoautomyynnissä, missä valtaosa asiakkaistamme on yksityisiä kuluttajia, NPS oli 74.

Secto Automotiven vuoden 2022 liikevaihto oli 410,5 miljoonaa euroa ja se kasvoi 20 prosenttia vuodesta 2021.  Secton liikevaihdosta 60 prosenttia koostui autojen leasingtoiminnasta ja 24 prosenttia vaihtoautojen myynnistä. Koneliiketoiminnan, josta luovuimme vuoden 2022 lopussa, osuus oli 16 prosenttia.

Secto tukee vastuullista autourheilua

Secto Automotivesta tuli Suomen MM-rallin pääyhteistyökumppani, kun WRC autot siirtyivät käyttämään sähköpolttoainetta ja ladattavia hybridimoottoreita. Jyväskylässä ajettava rallin MM-sarjan osakilpailu on syksystä 2021 alkaen ollut Secto Rally Finland. Ikoninen Suomen MM-ralli on Sectolle hieno mahdollisuus kertoa vastuullisesta autoilusta ja auttaa autourheilua sen siirtymässä kohti kestävää kehitystä. Nähdään tämän vuoden Secto Rally Finlandissa Jyväskylässä 3.-6.8.2023! Lue lisää Secto Rally Finland -sivustolla.

Yhtiö on käynnistänyt oman kehitysosastonsa, Secto Automotive Labsin, joulukuussa 2022 vahvistaakseen edelleen asemaansa vastuullisen autourheilun alalla. Secto Automotive Labs -kehitysosasto tutkii ja kokeilee, miten moottoriurheilun huipulla voidaan kisata kestävällä tavalla.