fbpx

Yritys

Me huolehdimme.

Vuonna 2007 kolme kaverusta päätti lähestyä autoalaa uudesta näkökulmasta. Laitettiin ihmisen liikkuminen keskiöön. Ei tuotekeskeisiä ratkaisua, eikä kiveen kirjoitettuja rahoitusmuotoja.

Tarvittavat palaset olivat koossa: kolmikolta löytyi osaamista palvelumuotoilun, rahoituksen, autokaupan ja asiakaspalvelun saralta. Ja ehkä tärkeimpänä kantavana voimana intoa ja rohkeutta lähestyä seesteistä alaa uudesta tulokulmasta.

Liikeidean jalostaminen kannattavaksi kasvuyhtiöksi ei ole lyhyt eikä helppo tie. Itsekehu ei kuulu suomalaiseen mielenmaisemaan. Kova työ, vahva näkemys ja vankkumaton usko jääräpäisyyden rajamaille sen sijaan kuuluvat. Näillä eväillä rakennettiin muutamassa vuodessa suurin kotimainen autoleasingyritys. Siitä voi jo olla ylpeä, eikö vaan?

Secto nyt ja tulevaisuudessa

Tänä päivänä meillä on kunnia palvella 3 000 asiakasyritystä. Suomen teillä liikkuu yli 8 000 autoa ja konetta jotka ovat hellässä hoivassamme. Asiakkaidemme tarpeista huolta pitää 90 motivoitunutta ammattilaista. Kasvu on ollut nopeaa, kannattavuutta unohtamatta: olemme kuuluneet Suomen vahvimpien yritysten joukkoon vuosikausia. Olemme mm. Asiakastiedon Platina-sertifioitu yritys, superkasvaja ja Suomen 500 suurimman yrityksen joukossa.

Eväät eivät ole loppuneet. Uskomme nyt vahvemmin kuin koskaan olevamme oikealla polulla. Teknologia kehittyy ja ihmisten ja yritysten liikkumisen tarpeet muuttuvat. Olemme riittävän ketteriä ja innovatiivisia vastataksemme tulevaisuuden tarpeisiin.

Rakennamme asiakkaillemme palvelumalleja ja työkaluja tähän päivään, huomista silmällä pitäen.

Niin muuten, Suomen ensimmäinen lentävä auto. Se tulee olemaan Secton palvelun piirissä. Se kirjattiin jo aikoja sitten strategiaan.

Miksi

1. MIKSI olemme olemassa

Teemme yrityskaluston hankinnasta ja ylläpitämisestä vaivatonta.

Mitä

2. MITÄ tarjoamme

Tarjoamme palvelutuotteita ja rahoitusratkaisuja ajoneuvojen ja koneiden ympärille.
Jokaisella asiakkaalla on oikeus saada yhtä yksilöllinen ratkaisu kuin hänen tarpeensa ovat.

Miten

3. MITEN toteutamme

Tarjoamme vaivattoman palveluprosessin ajoneuvon jokaiseen elinkaaren vaiheeseen. Emme vierasta uusia toimintatapoja ja olemme ennakkoluulottomia uusille innovaatioille.

Läpinäkyvyys

Läpinäkyvyys

Yksi toimintamme peruspilareista. Varmistamme palveluidemme korkealaatuisuuden toimimalla avoimin käsin, yhdessä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa.

Ammattimaisuus

Ammattimaisuus

Jokainen sectolainen on ammattilainen työssään. Ammattilaistemme yksilölliset, henkilökohtaiset ominaisuudet ovat merkittäviä tekijöitä yrityksemme menestyksessä.

Aktiivisuus

Aktiivisuus

Asiakkaillemme lupaamamme yksinkertaisempi autoarki perustuu aktiivisuuteen. Seuraamme autokantaamme proaktiivisesti ja reagoimme muutostarpeisiin ajoissa. Haemme aktiivisesti uusia ratkaisuja toimintatapoihimme sillä tiedämme että ainoastaan muutos on pysyvää.

Luotettavuus

Luotettavuus

Pitkäaikainen, kannattava kumppanuus rakennetaan luottamukselle joka saavutetaan päivittäisessä kanssakäymisessä. Pidämme sen minkä lupaamme, emmekä tee lupauksia joita emme voi lunastaa.

Innovatiivisuus

Innovatiivisuus

Innovatiivisuus syntyy haastamalla vallitsevat olosuhteet. Emme rakenna perinteisiä autotuotteita, rakennamme uuden ajan ajamisen palvelua.

Asenne

Asenne/Sectolaisuus

Sectolaisuus lähtee ihmisistämme. Se on sekoitus edellä mainittuja arvoja maustettuna maalaisjärjellä, rohkeudella ja ripauksella hulluutta. Tärkein voimavaramme.

Meille töihin?

Ihmisemme ovat tärkein voimavaramme ja työyhteisömme poikkeuksellinen. Olemme toki jäävejä kehumaan omaa työpaikkaamme, mutta kollektiivinen kokemuksemme on, että Secton työilmapiiri on keskivertoa virkistävämpi.

Henkilöstökyselymme mukaan:

 

Innovatiivisuus

Secto on ainutlaatuinen työpaikka

Timantti

Olemme ylpeitä työpaikastamme

Asenne

On mukava tulla aamulla töihin

 

“Niin monessa yhteydessä mainittua Secto DNA:n uniikkia vaikutusta yrityksen toimintaan ja sitä kautta myös varmasti tulokseen ei vaan voi korostaa liikaa. Itseäni uutena työntekijänä jaksaa lähes päivittäin hämmästyttää miten näin ammattitaitoiset, ahkerat ja asiakaspalveluhenkiset ihmiset voivat olla samalla niin POSITIIVISELLA tavalla ”sekaisin”. Oman työhistoriani aikana en ole ikinä viihtynyt missään työpaikassa näin hyvin”.

“Kohta kuusi vuotta takana eikä yhtään aamua, että olisi ottanut päähän lähteä töihin”.

Kiinnostuitko?

Yrityksemme on menestynyt koska teemme töitä tosissamme, sanomme asiat suoraan, pelaamme tiiminä ja muistamme nauttia.

Oletko tuloshakuinen ongelmanratkaisija? Vahva tiimipelaaja, kuitenkin kykenevä itsenäiseen työskentelyyn? Jaatko ylhäällä listatut Secton arvot? Siinä tapauksessa saatat olla tuleva sectolainen.

Avoimet työpaikkamme löydät täältä. Mikäli emme juuri nyt ole hakemassa työntekijää tiettyyn positioon jätä mielellään CV:si sekä lyhyt luonnehdinta itsestäsi ja toivomastasi työtehtävästä tänne. Portaaliin on mahdollista lisätä vain yksi liite, joten yhdistäthän CV:si ja hakemuksesi samaan tiedostoon. Palaamme asiaan sopivan työtehtävän avauduttua.

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.