Yritys

Mutkatonta autoarkea.

Vuonna 2007 kolme kaverusta päätti lähestyä autoalaa uudesta näkökulmasta. Laitettiin ihmisen liikkuminen keskiöön. Ei tuotekeskeisiä ratkaisua, eikä kiveen kirjoitettuja rahoitusmuotoja.

Tarvittavat palaset olivat koossa: kolmikolta löytyi osaamista palvelumuotoilun, rahoituksen, autokaupan ja asiakaspalvelun saralta. Ja ehkä tärkeimpänä kantavana voimana intoa ja rohkeutta lähestyä seesteistä alaa uudesta tulokulmasta.

Liikeidean jalostaminen kannattavaksi kasvuyhtiöksi ei ole lyhyt eikä helppo tie. Itsekehu ei kuulu suomalaiseen mielenmaisemaan. Kova työ, vahva näkemys ja vankkumaton usko jääräpäisyyden rajamaille sen sijaan kuuluvat. Näillä eväillä rakennettiin muutamassa vuodessa suurin kotimainen autoleasingyritys. Siitä voi jo olla ylpeä, eikö vaan?

Secto ei myy autoja. Me myymme mutkatonta autoarkea. 

Digitalisoitumisen ja uusien käyttövoimien myötä liikkuminen on valtavassa murroksessa. Kotimaisena kasvuyhtiönä, pitkistä perinteistä ja kiveen hakatuista rakenteista vapaana haastamme perinteiset auton omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta, tulevaisuutta silmällä pitäen. 

Tarjoamme kaikki vaihtoehdot auton omistamisesta leasaamiseen yksityishenkilöille ja yrityksille.  

Työllistämme 90 motivoitunutta ammattilaista. Olemme yksi 2000-luvun suomalaisista superkasvajista. Suomen teillä liikkuu 4 000 asiakasyrityksemme 10 000 ajoneuvoa, jotka ovat hellässä hoivassamme. Liikevaihtomme 2020 oli 295 Meur. 

Niin muuten, Suomen ensimmäinen lentävä auto. Se tulee olemaan Secton palvelun piirissä. Se kirjattiin jo aikoja sitten strategiaan.

Läpinäkyvyys

Läpinäkyvyys

Yksi toimintamme peruspilareista. Varmistamme palveluidemme korkealaatuisuuden toimimalla avoimin käsin, yhdessä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa.

Ammattimaisuus

Ammattimaisuus

Jokainen sectolainen on ammattilainen työssään. Ammattilaistemme yksilölliset, henkilökohtaiset ominaisuudet ovat merkittäviä tekijöitä yrityksemme menestyksessä.

Aktiivisuus

Aktiivisuus

Asiakkaillemme lupaamamme yksinkertaisempi autoarki perustuu aktiivisuuteen. Seuraamme autokantaamme proaktiivisesti ja reagoimme muutostarpeisiin ajoissa. Haemme aktiivisesti uusia ratkaisuja toimintatapoihimme sillä tiedämme että ainoastaan muutos on pysyvää.

Luotettavuus

Luotettavuus

Pitkäaikainen, kannattava kumppanuus rakennetaan luottamukselle joka saavutetaan päivittäisessä kanssakäymisessä. Pidämme sen minkä lupaamme, emmekä tee lupauksia joita emme voi lunastaa.

Innovatiivisuus

Innovatiivisuus

Innovatiivisuus syntyy haastamalla vallitsevat olosuhteet. Emme rakenna perinteisiä autotuotteita, rakennamme uuden ajan ajamisen palvelua.

Asenne

Asenne/Sectolaisuus

Sectolaisuus lähtee ihmisistämme. Se on sekoitus edellä mainittuja arvoja maustettuna maalaisjärjellä, rohkeudella ja ripauksella hulluutta. Tärkein voimavaramme.