Yritys

Mutkaton autoarki.

Vuonna 2007 kolme kaverusta päätti lähestyä autoalaa uudesta näkökulmasta. Laitettiin ihmisen liikkuminen keskiöön. Ei tuotekeskeisiä ratkaisua, eikä kiveen kirjoitettuja rahoitusmuotoja.

Tarvittavat palaset olivat koossa: kolmikolta löytyi osaamista palvelumuotoilun, rahoituksen, autokaupan ja asiakaspalvelun saralta. Ja ehkä tärkeimpänä kantavana voimana intoa ja rohkeutta lähestyä seesteistä alaa uudesta tulokulmasta.

Liikeidean jalostaminen kannattavaksi kasvuyhtiöksi ei ole lyhyt eikä helppo tie. Itsekehu ei kuulu suomalaiseen mielenmaisemaan. Kova työ, vahva näkemys ja vankkumaton usko jääräpäisyyden rajamaille sen sijaan kuuluvat. Näillä eväillä rakennettiin muutamassa vuodessa suurin kotimainen autoleasingyritys. Siitä voi jo olla ylpeä, eikö vaan?

Secto ei myy autoja. Me myymme mutkatonta autoarkea. 

Digitalisoitumisen ja uusien käyttövoimien myötä liikkuminen on valtavassa murroksessa. Kotimaisena kasvuyhtiönä, pitkistä perinteistä ja kiveen hakatuista rakenteista vapaana haastamme perinteiset auton omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta, tulevaisuutta silmällä pitäen. 

Tarjoamme kaikki vaihtoehdot auton omistamisesta leasaamiseen yksityishenkilöille ja yrityksille.  

Työllistämme 100 motivoitunutta ammattilaista. Olemme yksi 2000-luvun suomalaisista superkasvajista. Suomen teillä liikkuu 4 500 asiakasyrityksemme 10 000 ajoneuvoa, jotka ovat hellässä hoivassamme. Liikevaihtomme 2021 oli 342 Meur. 

Niin muuten, Suomen ensimmäinen lentävä auto. Se tulee olemaan Secton palvelun piirissä. Se kirjattiin jo aikoja sitten strategiaan.

?>