Secton työntekijät tyhy-päivän viestossa

Meille Töihin?

Secto Automotive on kokonaan kotimaisessa omistuksessa oleva vuonna 2007 perustettu yrittäjävetoinen kasvuyhtiö. Haastamme perinteiset ajoneuvon omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Tarjoamme kaikki vaihtoehdot auton omistamisesta kuukausihintaiseen autoiluun yksityishenkilöille ja yrityksille. Secto leasasi Suomen ensimmäiset sähköautot 12 vuotta sitten ja on siitä lähtien toiminut Suomen sähköautoilun uranuurtajana ja leasingmarkkinajohtajana.

Sectolaisena olet mukana inspiroivassa ja ainutlaatuisessa työyhteisössä. Meillä tehdään paljon asioita yhdessä ja myös vapaa-ajalla viihdymme usein työystäviemme seurassa. Saat vahvan tuen työhösi kaikilta Sectolaisilta. Töitä meillä tehdään tosissaan, hauskuutta ja hersyvää huumoria unohtamatta. Työpäiviimme kuuluu naurua, onnistumisia, haasteita, sparrailua ja ennen kaikkea yhdessä tekemisen meininkiä. Meillä työntekijät kohdataan yksilöinä, hierarkiamme on matala sekä kommunikointimme on avointa. Secto on vakavarainen kasvuyritys, jonka tavoitteena on luoda mutkatonta autoarkea asiakkaalle. Mutkattomuus näkyy myös meidän sisäisessä tekemisessämme, autamme ja mahdollistamme myös toistemme onnistumisen. Omaa osaamistasi pääset meillä sekä kehittämään että hyödyntämään laajasti. Sectolla meitä on jo yli 100 alansa asiantuntijaa.

Keväällä 2022 tutkimme Siqni henkilöstökyselyn avulla Secton henkilöstölle merkityksellisiä asioita työssään. Meillä toteutuvat erinomaisella tasolla henkilöstöämme motivoivat ja työhyvinvointia lisäävät asiat, kuten vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta, työpaikan vahva yhteishenki sekä työympäristö, jossa voi olla oma itsensä. Näitä vaalimme ja ylläpidämme sekä kuuntelemme aktiivisesti henkilöstöämme. Saavutimme kyselyn myötä Future Workplaces sertifikaatin, joka ansaitaan, kun työpaikan yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä.

Jos koet olevasi Sectolaista ainesta, niin avoimet työpaikkamme löydät alta:

Business Controller

Mikäli meillä ei juuri nyt ole avoimia tehtäviä, voit täydentää tietosi meidän Talent Communityyn, jonka kautta saat myös tiedon aina, kun meille avautuu uusia tehtäviä.

Avoin hakemus