autoleasing yritysautoiluun

Autoleasing tuo sujuvuutta yritysautoiluun

Autoleasing on joustava ja vaivaton tapa hankkia yritysautot – olipa yrityksellä sitten yksi auto tai satoja autoja. Asiakkaanamme yrityksesi saa aina tehokkaimman ja kokonaistaloudellisimman ratkaisun, joka huomioi yrityksen autokannan koko elinkaaren ajalta. Me räätälöimme sopivan leasing-ratkaisun, jossa ei ole merkki- tai mallirajoituksia. Sectolla on vahva kokemus sähköautoilusta. Tarjoamme yrityksellesi vaivattoman siirtymisen vastuulliseen autoiluun.

Me Sectolla huolehdimme sekä yrityksen työsuhdeautojen että tuotantoautojen leasingrahoituksesta ja hallinnoinnista. Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti ja joustavasti kaikissa tilanteissa. Autamme mielellämme kartoittamaan yrityksellesi sopivan palvelukokonaisuuden. Markkinoiden laajimmalla leasingpalveluvalikoimalla pystymme vastaamaan jokaisen yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin.

Yritysautot vaivattomasti kuukausimaksulla

Leasingauto vaivattomasti kuukausimaksulla

Leasingauto tuo helppoutta ja ennustettavuutta yritysautoiluun. Yritysautojen hankinta yritysleasing -sopimuksella on paitsi järkevää, myös huoletonta. Leasingin avulla voit helpottaa yrityksesi budjetointia, vapauttaa pääomaa ja resursseja ydinliiketoimintaan sekä leikata autokannan kokonaiskustannuksia.

Kiinteään kuukausivuokraan sisältyy kaikki sopimukseen kuuluvat palvelut. Sopimukseen sisältyy aina 24/7  Secto Tiepalvelu. Sopimustyypistä riippuen sopimukseen sisältyvät myös määräaikaishuollot, renkaiden kausivaihdot ja varastointi sekä tarvittaessa niiden uusinnat sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset. Sopimukseen voidaan valita lisäpalveluita kuten esimerkiksi käyttövoimakustannusten hallinta (autojen lataukset ja polttoaine) vakuutukset ja pesut tarpeiden mukaan, jolloin yritysauton käyttö on entistäkin vaivattomampaa.

Secto tarkastaa autoon kohdistuvat laskut, sekä seuraa kulu- ja kilometrikehitystä. Yrityksellesi ei tule yllättäviä kustannuksia, kun muutoksiin reagoidaan ajoissa.

Secto Fleetmanager tarjoa yrityksen autokannan hallinnoijalle näkymän koko autokannan tilanteesta, niin sopimuksiin kuin itse ajoneuvohinkin liittyen.  Voit tarkistaa Secto Fleetmanagerista mm. sopimukset, ajomäärät, cO2 päästöt, viranomaismaksut ja katsastukset.

Etuja sekä yrityksen kirjanpitoon että käyttökustannusten hallintaan

Yritysleasing tuo monia etuja sekä yrityksen kirjanpitoon että käyttökustannusten hallintaan

  • Yrityksen tase ei rasitu auton hankintahinnalla, joka vapauttaa rahaa yrityksen muuhun käyttöön.

  • Leasing-maksut voidaan yleensä vähentää yrityksen verotuksessa, mikä voi tuoda merkittäviä säästöjä yritykselle. tämäkin pitää tarkistaa

  • Käyttökustannusten hallinta: Leasing-maksut sisältävät yleensä myös huolto- ja korjauskustannukset, joka helpottaa yrityksen autokustannusten hallintaa ja budjetointia.

Kaiken kaikkiaan leasing voi olla erittäin järkevä vaihtoehto yrityksen autopolitiikassa, sillä se mahdollistaa kustannussäästöjä, helppouden ja joustavuuden. Leasing mahdollistaa sen, että yrityksen autokalusto on aina uutta ja uusimman teknologian mukaista. Huolellisella suunnittelulla saavutetaan budjetoitavuutta ja kokonaiskustannussäästöjä. Autopolitiikan laadimme aina ilman lisäveloitusta.

Hyvin laadittu autopolitiikka säästää kustannuksia

Yrityksen autopolitiikka ohjaa yritysautojen hankintaa

Yritysautojen hankintaa ja käyttöä ohjataan yrityksen sisäisellä autopolitiikalla. Hyvin laadittu autopolitiikka tuo yritykselle kustannussäästöjä sekä parantaa yrityksen kiinnostavuutta rekrytoinnissa.

Autopolitiikka asettaa reunaehdot yrityksen autoilulle, esim. autoetuun oikeutetut työntekijät, eri autoetuluokat, hankintarajat, lisävarusterajat, hankintaprosessi, vastuuhenkilöt, merkkirajoitukset, hankintapaikat ja päästöluokat.

Lisäksi autopolitiikkaa antaa käyttäjille toimintaohjeet auton käyttöön, esim. vaihtoajankohdat, pitoajat, huollot ja korjaukset, ulkomaille vienti, vakuutustiedot ja -omavastuut, yhteystahot ja henkilön oma vastuu auton käytöstä.

Jokainen yritys luonnollisesti valitsee autopolitiikkamallin, joka parhaiten tuottaa sisäistä lisäarvoa yrityksen henkilöstölle, ja korostaa yrityksen arvomaailmaa. Laadimme yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän tavoitteisiinsa sopivan autopolitiikan.

Leasing on hyvä ratkaisu kun auto on tärkeä työkalu

Taksileasing on mutkaton ratkaisu taksiyrittäjälle

Jätä meille yhteystietosi alla olevalla yhteystietolomakkeella niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.