Autoleasing yritysautoiluun

Leasingauto yritykselle vaivattomasti

Autoleasing on joustava ja vaivaton tapa hankkia yritysautot – olipa yrityksellä sitten yksi auto tai satoja autoja. Asiakkaanamme yrityksesi saa aina tehokkaimman ja kokonaistaloudellisimman ratkaisun, joka huomioi yrityksen autokannan koko elinkaaren ajalta. Me räätälöimme sopivan autoleasing -ratkaisun, jossa ei ole merkki- tai mallirajoituksia. Sectolla on vahva kokemus sähköautoilusta. Tarjoamme yrityksellesi vaivattoman siirtymisen vastuulliseen autoiluun.

Me Sectolla huolehdimme sekä yrityksen työsuhdeautojen että tuotantoautojen leasingrahoituksesta ja hallinnoinnista. Oma yhteyshenkilö varmistaa yksilöllisen ja joustavan palvelun kaikissa tilanteissa. Autamme mielellämme kartoittamaan yrityksellesi sopivan palvelukokonaisuuden. Markkinoiden laajimmalla leasingpalveluvalikoimalla pystymme vastaamaan jokaisen yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin.

Autoleasing tuo sujuvuutta yritysautoiluun

Leasingauto tuo helppoutta ja ennustettavuutta yritysautoiluun. Yritysautojen hankinta yritysleasing -sopimuksella on paitsi järkevää, myös huoletonta. Leasingin avulla voit helpottaa yrityksesi budjetointia, vapauttaa pääomaa ja resursseja ydinliiketoimintaan sekä leikata autokannan kokonaiskustannuksia.

Secto Fleet Manager tarjoa yrityksen autokannan hallinnoijalle näkymän koko autokannan tilanteesta, niin sopimuksiin kuin itse ajoneuvohinkin liittyen.  Voit tarkistaa Secto Fleet Managerista mm. sopimukset, ajomäärät, CO2 päästöt, viranomaismaksut ja katsastukset. Tutustu Secto Fleet Manageriin!

Yritysleasing -palvelu yhdellä kuukausimaksulla

Kiinteään kuukausivuokraan sisältyy kaikki sopimukseen kuuluvat palvelut. Sopimukseen sisältyy aina 24/7  Secto Tiepalvelu. Sopimustyypistä riippuen sopimukseen sisältyvät myös määräaikaishuollot, renkaiden kausivaihdot ja varastointi sekä tarvittaessa niiden uusinnat sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset. Sopimukseen voidaan valita lisäpalveluita kuten esimerkiksi käyttövoimakustannusten hallinta (autojen lataukset ja polttoaine) vakuutukset ja pesut tarpeiden mukaan, jolloin yritysauton käyttö on entistäkin vaivattomampaa.

Secto tarkastaa autoon kohdistuvat laskut, sekä seuraa kulu- ja kilometrikehitystä. Yrityksellesi ei tule yllättäviä kustannuksia, kun muutoksiin reagoidaan ajoissa.

Yritysleasing tuo monia kirjanpitoon ja käyttökustannusten hallintaan

Yritysleasing tuo monia etuja sekä yrityksen kirjanpitoon että käyttökustannusten hallintaan

  • Yrityksen tase ei rasitu auton hankintahinnalla, joka vapauttaa rahaa yrityksen muuhun käyttöön.

  • Leasing-maksut voidaan yleensä vähentää yrityksen verotuksessa, mikä voi tuoda merkittäviä säästöjä yritykselle. tämäkin pitää tarkistaa

  • Käyttökustannusten hallinta: Leasing-maksut sisältävät yleensä myös huolto- ja korjauskustannukset, joka helpottaa yrityksen autokustannusten hallintaa ja budjetointia.

Kaiken kaikkiaan leasing voi olla erittäin järkevä vaihtoehto yrityksen autopolitiikassa, sillä se mahdollistaa kustannussäästöjä, helppouden ja joustavuuden. Leasing mahdollistaa sen, että yrityksen autokalusto on aina uutta ja uusimman teknologian mukaista. Huolellisella suunnittelulla saavutetaan budjetoitavuutta ja kokonaiskustannussäästöjä. Autopolitiikan laadimme aina ilman lisäveloitusta.

Hyvin laadittu autopolitiikka säästää kustannuksia

Yrityksen autopolitiikka ohjaa yritysautojen hankintaa

Yritysautojen hankintaa ja käyttöä ohjataan yrityksen sisäisellä autopolitiikalla. Hyvin laadittu autopolitiikka tuo yritykselle kustannussäästöjä sekä parantaa yrityksen kiinnostavuutta rekrytoinnissa.

Autopolitiikka asettaa reunaehdot yrityksen autoilulle, esim. autoetuun oikeutetut työntekijät, eri autoetuluokat, hankintarajat, lisävarusterajat, hankintaprosessi, vastuuhenkilöt, merkkirajoitukset, hankintapaikat ja päästöluokat.

Lisäksi autopolitiikkaa antaa käyttäjille toimintaohjeet auton käyttöön, esim. vaihtoajankohdat, pitoajat, huollot ja korjaukset, ulkomaille vienti, vakuutustiedot ja -omavastuut, yhteystahot ja henkilön oma vastuu auton käytöstä.

Jokainen yritys luonnollisesti valitsee autopolitiikkamallin, joka parhaiten tuottaa sisäistä lisäarvoa yrityksen henkilöstölle, ja korostaa yrityksen arvomaailmaa. Laadimme yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän tavoitteisiinsa sopivan autopolitiikan.

Mutkaton palvelu leasingauton hankinnasta siitä luopumiseen saakka

Yrityksellenne nimetty oma yhteyshenkilö koordinoi palvelua läpi asiakkuuden. Voit jättää vastuun autojen huollosta, vakuutuksista ja käyttäjätuesta meille. Sopimuskauden päättyessä olemme ajoissa yhteydessä, jotta seuraava auto saadaan käyttäjälleen ajoissa. Kerromme mielellämme lisää palvelustamme. Jätä meille yhteystietosi sekä tietoa autoilutarpeista alla olevan yhteystietolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä haluamallasi tavalla pikaisesti.