Meille töihin?

Ovatko aamuherätykset vaikeita? Miltä kuulostaisi työ ihmisen kokoisessa kotimaisessa kasvuyhtiössä? Aitojen, hauskojen ja motivoituneiden työkavereiden kanssa.* Ihmisemme ovat tärkein voimavaramme ja työyhteisömme poikkeuksellinen. Olemme toki jäävejä kehumaan omaa työpaikkaamme, mutta kollektiivinen kokemuksemme on, että Secton työilmapiiri on keskivertoa virkistävämpi.

*meidän oma täysin objektiivinen huomio.

Antaa henkilöstön kertoa:

“Niin monessa yhteydessä mainittua Secto DNA:n uniikkia vaikutusta yrityksen toimintaan ja sitä kautta myös varmasti tulokseen ei vaan voi korostaa liikaa. Itseäni uutena työntekijänä jaksaa lähes päivittäin hämmästyttää miten näin ammattitaitoiset, ahkerat ja asiakaspalveluhenkiset ihmiset voivat olla samalla niin POSITIIVISELLA tavalla ”sekaisin”. Oman työhistoriani aikana en ole ikinä viihtynyt missään työpaikassa näin hyvin”.

“Kohta kuusi vuotta takana eikä yhtään aamua, että olisi ottanut päähän lähteä töihin”.

Henkilöstökyselyn mukaan:

  1. Secto on ainutlaatuinen työpaikka
  2. Olemme ylpeitä työpaikastamme
  3. On mukava tulla aamulla töihin

Kiinnostuitko?

Yrityksemme on menestynyt koska teemme töitä tosissamme, sanomme asiat suoraan, pelaamme tiiminä ja muistamme nauttia.

Oletko tuloshakuinen ongelmanratkaisija? Vahva tiimipelaaja, kuitenkin kykenevä itsenäiseen työskentelyyn? Siinä tapauksessa saatat olla tuleva sectolainen.

Avoimet työpaikkamme löydät täältä. Mikäli emme juuri nyt ole hakemassa työntekijää tiettyyn positioon jätä mielellään CV:si sekä lyhyt luonnehdinta itsestäsi ja toivomastasi työtehtävästä osoitteeseen hr@secto.fi.