Alphabet ja Secto Automotive aloittavat yhteistyön

Saksalainen BMW Groupiin kuuluva Alphabet ja suomalainen Secto Automotive aloittavat yhteistyön. Sopimus tuo monia etuja leasingpalveluihin Secton asiakkaille ja auttaa sähköautoleasingin Suomen markkinajohtaja Sectoa vahvistamaan asemaansa vastuullisen autoilun edelläkävijänä.

”Secto kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia. Moni yritys ja etenkin ne, joilla on suuri autokanta, tarvitsevat valtavasti apua niin päästölaskentaan kuin autokannan dekarbonisointiin. Meillä on jo yli kymmenen vuoden kokemus siirtymästä pois fossiilisista polttoaineista, kun muu toimiala on vasta viime vuosina herännyt muuttuneeseen markkinaan. Tämä tarkoittaa sitä, että kasvamme myös isoimmissa asiakkuuksissa, joilla on käytössään autoja monessa maassa. Olemme parhaillaan avaamassa Secton toimintoja Ruotsissa ja Saksassa. Haluamme sen lisäksi nyt liittyä Alphabetin kumppaniverkostoon, jotta asiakkaamme saavat palvelua ei ainoastaan Suomessa ja uusissa kohdemaissamme, vaan kaikkialla maailmassa. Vastaavasti osana kumppanuutta me palvelemme Alphabetin asiakkaita Suomessa”, kertoo Secton toimitusjohtaja Matias Henkola.

Alphabet hallinnoi maailmanlaajuisesti 700 000 henkilöauton ja hyötyajoneuvon kantaa. Yhteistyö Secton kanssa tarkoittaa avausta 33 markkina-alueelle. Sectolla ja Alphabetilla on yhteiset kasvutavoitteet ja molemmat uskovat kokonaisvaltaiseen tapaan palvella asiakasta hänen liikkumistarpeissaan kaikissa hänen asiointinsa vaiheissa.

”Sectosta saamme erinomaisen yhteistyökumppanin, jonka kanssa pystymme vastaamaan paikallisiin tarpeisiin ja odotuksiin sekä levittämään räätälöityä liikkuvuuspalveluamme”, kertoo Susanne Loser, Alphabet Internationalin Chief Sales Officer. ”Olemme varmoja, että molemmat osapuolet hyötyvät suuresti toistensa alueellisesta peitosta ja kapasiteetista, ja että muodostamme pitkäaikaisen kumppanuuden suomalaisten asiakkaiden eduksi.”

Lue koko tiedote tästä