Helppoa sähköautoilua.

Vastuullinen ja mutkaton autoarki.

Sectolla on vastuullisesta autoilusta yli kymmenen vuoden kokemus, lupaamme sinulle mutkattoman autoarjen olet sitten yksityishenkilö, työsuhdeautoilija tai yrityksen edustaja. Voit hankkia meiltä vähäpäästöisen auton joko yritys- tai yksityisleasingilla tai ostamalla omaksi. Secto Vaihtoautoista hankittuihin autoihin kuuluu kuuden kuukauden Secto Lisäturva veloituksetta. Löydät sinun tarpeitasi palvelevan ratkaisun klikkaamalla plus-merkkejä!

Yritysautot vaivattomasti kuukausimaksulla

Autoleasing on joustava ja vaivaton tapa hankkia yritysautot – olipa yrityksellä sitten yksi auto tai satoja autoja.

Asiakkaanamme yrityksesi saa aina tehokkaimman ja kokonaistaloudellisimman ratkaisun, joka huomioi yrityksen autokannan koko elinkaaren ajalta. Me räätälöimme sopivan leasing-ratkaisun, jossa ei ole merkki- tai mallirajoituksia. Sectolla on vahva kokemus sähköautoilusta. Tarjoamme yrityksellesi vaivattoman siirtymisen vastuulliseen autoiluun.

Palvelumme perustuu henkilökohtaisuuteen. Oma yhteyshenkilö auttaa joustavasti kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa, ja tarpeiden muuttuessa muokkaamme sopimukset tilanteeseen sopivaksi. Tutustu ratkaisuihimme tarkemmin tästä.

Osta meiltä laadukas vähän ajettu auto

Secto Vaihtoautoista löydät markkinoiden laadukkaimmat perheautot.

Secto Vaihtoautoista löydät laaajan valikoiman vähän ajettuja vähäpäästöisiä autoja sekä sähkö- ja hybridiautoja. Laadukkaan valikoimamme pääosa on leasingkäytöstä palautuneita noin  kolme-neljävuotiaita luotettavia vaihtoautoja, joiden huoltohistoria on tarkasti dokumentoitu. Secto Vaihtoautoista hankittuihin autoihin kuuluu kuuden kuukauden Secto Lisäturva veloituksetta.

Meillä on myös paljon miltei uusia sähkö- ja hybridiautoja. Sivustolta on helppo löytää omiin tarpeisiin sopiva auto. Autoa voi hakea mm. sähköautojen toimintasäteen, merkin ja mallin, käyttövoiman, korimallin, iän, hinnan tai vaikka kuukausihinnan mukaan.

Voit ostaa auton verkkokaupastamme tai Espoon ja Vantaan autoliikkeistämme. Katso nopeasti vaihtuva autovalikoima  Secto Vaihtoautojen autohaku -sivuilta.

Yksityisleasingilla mutkaton autoarki

Secto Yksityisleasingilla saat kuukausimaksulla käyttöösi tarpeitasi vastaavan sähköauton tai ladattavan hybridiauton haluamallesi ajalle.

Secto Yksityisleasing on huoleton ja luotettava tapa hankkia auto: saat kuukausimaksulla käyttöösi tarpeitasi vastaavan sähköauton tai ladattavan hybridiauton haluamallesi ajalle. Muokkaamme sopimuksen pituuden, palvelut ja kilometrimäärän aina sinun tarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi sopiviksi. Tutustu Secto Yksityisleasing -palveluun tästä.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme! Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.