Mutkatonta autoilua Espoon Yrittäjien jäsenille

Secto Automotive on Espoon Yrittäjien autoilun yhteistyökumppani. Olemme kotimainen yrittäjävetoinen autoleasingyritys. Tarjoamme sekä yritys- että yksityisasiakkaille kaikki vaihtoehdot auton omistamisesta kuukausihintaiseen autoiluun. Löydät valikoimastamme kaikki automerkit, -mallit ja käyttövoimat sekä uutena että vähän käytettynä tarvitsit sitten työsuhdeauton, yksityisleasingauton tai hyötyajoneuvon. Secton Espoon Friisilän ja Vantaan Petikon autotaloista löydät laajan valikoiman markkinoiden laadukkaimpia ja luotettavimpia vaihtoautoja sekä vähän käytettyjä pakettiautoja.

Ajankohtaiset kampanjat Espoon Yrittäjien jäsenille

Avainasiakaspäällikkömme Ville-Pekka Vartiainen, puh. 044 975 4828, auttaa sinua sekä yrityksesi että perheesi ja henkilöstösi autoilutarpeissa.

Vaihtoauton oston yhteydessä tarjoamme sinulle, lähipiirillesi sekä henkilöstöllesi 599 € arvoisen Korrek Pro -nanopinnoitteen maksutta.

 

Yritysleasingilla helpompaa autoarkea

Yrityksen muutaman autonkin autokannan pyörittäminen voi viedä yllättävän paljon aikaa. Järkevällä autokannan hallinnalla voit säästää työajan lisäksi autojen elinkaarikustannuksissa.

Leasing tuo sujuvuutta kaikenkokoisille yrityksille autoarjen haasteisiin. Leasing sopii, jos yritykselläsi on yksi auto tai kymmeniä autoja. Emme usko standardiratkaisuihin. Räätälöimme juuri sinun yrityksellesi sopivan leasing -ratkaisun. Leasing on erinomainen ratkaisu yritykselle myös ympäristöystävällisten sähkö- ja hybridiautojen hankintaan. Olemme yritysautoilun ammattilaisia, ja palvelufilosofiamme ytimessä on aina henkilökohtainen palvelu.

Valikoimastamme löydät kaikki automerkit, -mallit ja käyttövoimat sekä uutena että vähän käytettynä.

Sopimuskauden päättyessä voimme huolehtia auton myynnistä puolestasi.

Lue lisää yritysautoleasingistä.

Pakettiautoleasing on yrittäjän järkiratkaisu

Pakettiautojen ja muiden tuotantoautojen leasaaminen tukee liiketoimintaasi monin tavoin.

Kun kuljetuskalusto on hankittu leasaamalla pystyt ennakoimaan kalustosi kulut pitkälle tulevaisuuteen. Koska leasing on vuokraa, et myöskään lisää yrityksesi velkaa.

Henkilökohtainen yhteyshenkilö palvelee sinua kaikissa pulmissa ja pääset hyödyntämään mittavaa ammattitaitoamme kokonaiskustannusten hallinnassa.

Leasing sopii sekä uuden että käytetyn pakettiauton hankintaan. Vähän käytetyn pakettiauton leasaaminen on järkiteko: suurin arvonalenema on jo tapahtunut ja edessä on vielä paljon kustannustehokkaita ajokilometrejä.

Lue lisää pakettiautoleasingistä.

Secto Vaihtoautot tarjoaa etuja henkilöstöllesi ja perheellesi

Tarjoamme henkilökohtaista palvelua myös henkilöstösi ja perhepiirisi autoilutarpeisiin. Tarjoamme heille erityisedut laadukkaan vaihtoauton hankintaan.

Meillä on laadukas ja monipuolinen valikoima luotettavia, noin kolme-neljävuotiaita vaihtoautoja Espoon Friisilän ja Vantaan Petikon autotaloissa. Jos unelmiesi auto ei juuri nyt löydy myymälästämme, se voi olla jo matkalla. Meille on lähivuosina palautumassa 10 000 asiakkaillamme leasingkäytössä olevaa autoa ja voimme myös hankkia sinulle sopivan auton täsmätilauksena Suomesta tai muualta Euroopasta.

Tarjoamme autohankintaasi erityisedut:

  • Korko korkeintaan 3,99% Luoton myöntää LähiTapiola Rahoitus Oy
  • 599 € arvoinen Korrek Pro -nanopinnoite maksutta.
  • Lisäksi saat meiltä Secto Kaskon ja Secto Lisäturvan kilpailukykyisellä hinnalla.

Katso nopeasti vaihtuva valikoima henkilö- ja pakettiautoja Secto Vaihtoautojen sivuilta.

 

Mutkatonta autoilua Yksityisleasingilla

Yksityisleasingvalikoimaamme kuuluvat  uudet sähkö- ja hybridiautot.

 

Jos et käytä työsuhdeautoa, mutta toivoisit autoilun olevan yhtä mutkatonta, voi yksityisleasing olla sinun valintasi. Secto Yksityisleasingilla saat käyttöösi tarpeitasi vastaavan auton kuukausimaksulla haluamallesi ajalle. Muokkaamme sopimuksen pituuden, palvelut ja kilometrimäärän aina sinun tarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi sopiviksi.

Lue lisää yksityisleasingistä.