pakettiauto leasing Secto Automotive

Pakettiauto leasing on joustava tapa hankkia tuotantoauto

Leasing on erinomainen tapa pakettiauton ja muiden tuotantoautojen kustannustehokkaaseen hankintaan ja käyttöön. Leasing sopii sekä uuden että käytetyn auton hankintaan. Leasing pakettiauto tarjoaa useita etuja:

  1. Ennakoitavuus:

    • Leasingsopimukseen voidaan liittää kaikki autoiluun liittyvät kulut, jolloin saat yhden laskun kuukaudessa koko sopimuskauden ajan.

  2. Kustannustehokkuus

    • Asiakkaanamme hyödyt Secton neuvottelemista ostoehdoista. Säästät työaikaa, kun hallinnoimme autoja puolestasi, eikä yrityksesi tasekaan rasitu pitkäaikaisvuokrauksella hankituista autoista.

  3. Joustavuus

    • Automallit, lisävarusteet, sopimuskausi ja rahoitustapa päätetään yhdessä kanssasi. Henkilökohtainen asiantuntija auttaa sinua yrityksesi kaikissa autotarpeissa läpi koko asiakkuuden.

Yrityksen tarpeita vastaava leasing pakettiauto

Pakettiautoihin ja muihin yrityksen tuotantoautoihin tarvitaan usein jälkiasenteisia lisävarusteita kuten nostimia, hyllyjä ja asennustelineitä. Nämä varustelut on mahdollista sisällyttää leasingsopimukseen ja kuukausittaiseen leasingvuokraan.

Myös ajoneuvoteippaukset voidaan sisällyttää leasingvuokraan. Näyttävästi teipattu pakettiauto voi olla yrityksesi tärkein käyntikortti.

Käyttöiältään leasingsopimuksen pituutta pitkäikäisemmät lisävarusteet on mahdollista siirtää eteenpäin seuraavaan ajoneuvoon. Secto tekee yhteistyötä merkittävimpien hylly- ja erikoisvarusteluyritysten kanssa. Varustelu voidaan toteuttaa myös toivomallasi toimittajalla.

Autokannan kasvuun kannattaa varautua

Yrityksen eri-ikäiset, erikokoiset ja varustelultaan erilaiset tuotantoautot vaikeuttavat töiden koordinointia ja pahimmillaan seisauttavat töitä, kun oikean varustelun sisältävä tai oikean kokoinen auto on lähetetty väärälle työmaalle. Standardoimalla yrityksen autokanta säästetään merkittävästi sekä aikaa että rahaa.

Autojen yhtenäisyys helpottaa niiden kierrättämistä toimipisteiden välillä ja käyttöasteen tasaamiseksi. Myös autojen käyttökustannukset pysyvät kurissa, kun ne on mitoitettu oikein käyttötarpeeseensa.

Autamme mielellämme! Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.