Secto Automotive Labs oli vahvasti esillä WRC Central European Rallyn yhteydessä järjestetyssä kestävän kehityksen tapahtumassa

Secto Automotive Labsilla oli ilo ja kunnia olla mukana Skoda Motorsport:n koolle kutsumassa Sustainability Workshopissa. Tapahtuma oli suunnattu kansainvälisille toimittajille ja sidosryhmille. Secto Automotive Labs oli kutsuttu paikalle kertomaan toiminnastaan autokantojen dekarbonisaation hyväksi, sekä uusien innovaatioiden jalkauttamisesta arkiliikenteeseen moottoriurheilun välityksellä. Hieno tapahtuma vahvisti meidän olevan oikealla asialla, moottoriurheilu on hedelmällinen kasvualusta kestävälle teknologialle.

Secto Automotive Labs -tiimistä paikalla olivat tiimin ykköskuljettaja Heikki Kovalainen, tapahtumapäällikkö Sami Heiskanen ja Lubrican voiteluaineista vastaava Carlos Pina Vaz. Erityistä kiinnostusta tapahtumavieraissa herättivät fossiilivapaat Lubrican voiteluaineet, joita Skoda Motorsport on testannut mittavasti ja tulevat jatkossa käyttämään kaikissa uusissa tehtaalta lähtevissä Skoda ralliautoissa.

Secto Automotive Labs -kehitysosasto tutkii ja kokeilee, miten moottoriurheilun huipulla voidaan kisata kestävällä tavalla. Moottoriurheilun on aina kuulunut kehittää autotekniikkaa autourheilun huipulla, jotta tekniset innovaatiot ja kestävän kehityksen ratkaisut voidaan myöhemmin ottaa käyttöön myös arkiliikenteessä.