Secto Avoin Huoltoleasing on joustava ja läpinäkyvä

Avoin Huoltoleasing on suosituin yritysleasing ratkaisumme. Avoin Huoltoleasing on läpinäkyvä ja joustava huoltoleasing, joka perustuu todellisiin kustannuksiin ja tarjoaa yrityksellesi joustavuutta muutostilanteissa. Leasingin etu on autoilun kulujen täysi budjetoitavuus. Meillä on kymmenien tuhansien autojen kokemus autoilun kokonaiskustannusten hallinnasta ja kustannustehokkaimman ratkaisun löytämisestä.

Avoin Huoltoleasing yhdistää rahoitus- ja huoltoleasingin parhaat puolet

Joustava ja läpinäkyvä Avoin Huoltoleasing

Avoin Huoltoleasing joustaa tarpeen vaatiessa myös leasingkauden aikana. Leasingkauden aikana käytössäsi ovat kaikki toivomasi leasingpalvelut, huolto-osastomme tuki, Secton edulliset hankintakanavat sekä henkilökohtainen yhteyshenkilö ja yllättäviin tilanteisiin 24/ 7 palveleva Secto Tiepalvelu. Hoidamme käytännön autoasiat ja säästämme yrityksesi autoilun kokonaisukustannuksia sekä henkilöstönne aikaa.

Avoin Huoltoleasing palkitsee auton hyvästä huolenpidosta

Avoin Huoltoleasing palkitsee auton hyvästä huolenpidosta

Sopimuskauden päättyessä auton toteutuneet huoltokulut ja arvon alenema tasataan budjetoituihin verraten. Jos autosta on pidetty hyvää huolta tai autolla on ajettu arvioitua vähemmän, säästyneet huoltorahat ja myyntivoitto palautuvat asiakkaalle. Vastaavasti myös budjetoitua suuremmat kulut veloitetaan sopimuksen päättyessä. Varaosien, renkaiden ja huoltopalveluiden hintojen nousu saattaa kuluttaa huoltobudjetin miinukselle. Hyvä on myös huomioida, että käytettyjen autojen markkinan suuret muutokset vaikuttavat leasingautokin arvon alenemaan.

Myös mahdolliset ennakoitua suurempien kilometrimäärien aiheuttamat kulut tasataan todellisten kulujen pohjalta, ylikilometriveloitusta ei avoimessa huoltoleasingissa peritä.

Jätä yhteystietosi, niin myyjämme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!