Siirry kestävään autoiluun mutkattomasti

Yhä useampi yritys on sitoutunut noudattamaan ESG-periaatteita, joiden yksi keskeisiä velvoitteita on toimia pienemmän hiilijalanjäljen saavuttamiseksi. Yrityksen autokannan sähköistäminen on askel kohti kestävämpää tulevaisuutta. Me Sectolla tiedämme miten autokantaa on järkevin lähteä sähköistämään. Elämme niinkuin opetamme: kerromme case-tarinassamme, miten Secton omat työsuhdeautot muuttuvat sähköisiksi.

Autamme yritystäsi siirtymään kestävään eli mahdollisimman vähäpäästöiseen autoiluun vaivattomasti

Matka kohti päästöttömyyttä ja autokannan sähköistäminen vaatii huolellista suunnittelua. Secton kehittämä Decarbon tool tekee työstä helpomman. Sen avulla saadaan mallinnettua yrityksen autokantaan tehtävien muutosten vaikutus hiilidioksidipäästöihin ja myös autoilun kokonaiskustannuksiin.

Kun tarkastellaan autoilun kokonaiskustannuksia on sähköauto usein edullisin vaihtoehto, huolimatta korkeammasta hankintahinnasta. Lue lisää sähköautojen kokonaiskustannuksista eli TCO:sta (total cost of ownership) alla olevasta jutusta.

Sähköauto on myös työsuhdeautoilijalle edullinen vaihtoehto. Tiesitkö että työnantaja voi tukea sähköautoilua tarjoamalla työntekijöilleen etua lataamiseen? Omalla autolla ajaville sekä työsuhdeautoilijoille maksuton julkinen lataaminen sekä työpaikkalataaminen vapautui luontaisetuverotukselta vuosille 2021-2025.

Hyvällä autopolitiikalla saadaan yritykselle kustannussäästöjä ja työntekijöille kiinnostava autovalikoima. Autopolitiikan on tärkeää olla päivitetty tähän hetkeen, jotta sähköautot ovat vaihtoehtona ja työntekijät voivat hyödyntää veroetuja. Lue lisää miksi sähköauto kannattaa valita työsuhdeautoksi.

Decarbon tool mallintaa yrityksen autokantaan tehtävien muutosten vaikutuksen hiilidioksidipäästöihin ja TCO-kustannuksiin

Olemme kehittäneet Decarbon tool -työkalun tukemaan yritysten siirtymää kohti sähköistä autokantaa. Työkalulla voidaan havainnollistaa yrityksen nykyisen autokannan co2 päästöjä ja autoilun kokonaiskustannuksia. Kun nykytila on selvä, voimme mallintaa yrityksen kaikki autot käyttäjätasolla sähköisemmiksi ja katsoa miten autokannan päästöt vähenevät, millä aikataululla ja mitä vaikutuksia autokannan muutoksilla on yrityksen autoilun kustannuksiin.

Autamme mielellämme yritystäsi siirtymään kestävään autoiluun. Jätä meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Ajankohtaisuutinen