Helppoa sähköautoilua.

Vastuullinen ja mutkaton autoarki Helsingin Yrittäjien jäsenille

Secto Automotive on Helsingin Yrittäjien autoilun yhteistyökumppani. Sectolla on vastuullisesta autoilusta yli kymmenen vuoden kokemus, olet hyvissä käsissä olet sitten yksityishenkilö, työsuhdeautoilija tai yrityksen edustaja. Lupaamme sinulle mutkattoman autoarjen, voit hankkia meiltä vähäpäästöisen auton joko kuukausimaksulla tai ostamalla omaksi. Secton Espoon Friisilän ja Vantaan Petikon autotaloista löydät laajan valikoiman markkinoiden laadukkaimpia ja luotettavimpia vaihtoautoja sekä vähän käytettyjä pakettiautoja. Löydä alta sinun tarpeitasi palveleva ratkaisu.

Ajankohtaiset kampanjat Helsingin Yrittäjien jäsenille

Avainasiakaspäällikkömme Leo Dampha, puh. 050 593 3697 ja Niko Pääkkönen, puh. 050 060 7727, auttavat sinua sekä yrityksesi että perheesi ja henkilöstösi autoilutarpeissa.

Vaihtoauton oston yhteydessä tarjoamme sinulle, lähipiirillesi sekä henkilöstöllesi 599 € arvoisen Korrek Pro -nanopinnoitteen maksutta sekä edullisen rahoituskoron.

Yritysautot vaivattomasti kuukausimaksulla

Autoleasing on joustava ja vaivaton tapa hankkia yritysautot – olipa yrityksellä sitten yksi auto tai satoja autoja.

Asiakkaanamme yrityksesi saa aina tehokkaimman ja kokonaistaloudellisimman ratkaisun, joka huomioi yrityksen autokannan koko elinkaaren ajalta. Me räätälöimme sopivan leasing-ratkaisun, jossa ei ole merkki- tai mallirajoituksia. Sectolla on vahva kokemus sähköautoilusta. Tarjoamme yrityksellesi vaivattoman siirtymisen vastuulliseen autoiluun.

Palvelumme perustuu henkilökohtaisuuteen. Oma yhteyshenkilö auttaa joustavasti kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa, ja tarpeiden muuttuessa muokkaamme sopimukset tilanteeseen sopivaksi.

Yksityisleasingilla mutkaton autoarki

Secto Yksityisleasingilla saat kuukausimaksulla käyttöösi tarpeitasi vastaavan sähköauton tai ladattavan hybridiauton haluamallesi ajalle.

Secto Yksityisleasing on huoleton ja luotettava tapa hankkia auto: saat kuukausimaksulla käyttöösi tarpeitasi vastaavan sähköauton tai ladattavan hybridiauton haluamallesi ajalle. Muokkaamme sopimuksen pituuden, palvelut ja kilometrimäärän aina sinun tarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi sopiviksi.

Osta meiltä laadukas vähän käytetty auto

Secto Vaihtoautoista löydät markkinoiden laadukkaimmat perheautot.

Secto Vaihtoautoista löydät laaajan valikoiman vähän käytettyjä vähäpäästöisiä autoja sekä sähkö- ja hybridiautoja. Laadukkaan valikoimamme pääosa on leasingkäytöstä palauteneita noin  kolme-neljävuotiaita luotettavia vaihtoautoja, joiden huoltohistoria on tarkasti dokumentoitu. Valikoimassamme on myös paljon miltei uusia sähkö- ja hybridiautoja. Sivustolta on helppo löytää omiin tarpeisiin sopiva auto. Autoa voi hakea mm. sähköautojen toimintasäteen, merkin ja mallin, käyttövoiman, korimallin, iän, hinnan tai vaikka kuukausihinnan mukaan.

Vaihtoauton oston yhteydessä tarjoamme sinulle, lähipiirillesi sekä henkilöstöllesi 599 € arvoisen Korrek Pro -nanopinnoitteen maksutta sekä edullisen rahoituskoron.

Katso nopeasti vaihtuva autovalikoima  Secto Vaihtoautojen autohaku -sivuilta.

Pakettiautoleasing on yrittäjän järkiratkaisu

Pakettiautojen ja muiden tuotantoautojen leasaaminen tukee liiketoimintaasi monin tavoin.

Kun kuljetuskalusto on hankittu leasaamalla pystyt ennakoimaan kalustosi kulut pitkälle tulevaisuuteen. Koska leasing on vuokraa, et myöskään lisää yrityksesi velkaa.

Henkilökohtainen yhteyshenkilö palvelee sinua kaikissa pulmissa ja pääset hyödyntämään mittavaa ammattitaitoamme kokonaiskustannusten hallinnassa.

Leasing sopii sekä uuden että käytetyn pakettiauton hankintaan. Vähän käytetyn pakettiauton leasaaminen on järkiteko: suurin arvonalenema on jo tapahtunut ja edessä on vielä paljon kustannustehokkaita ajokilometrejä.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme! Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.