Autopäättäjän työkalu Fleet Manager

Secto Fleet Manager

Jokainen yritys on erilainen yksilöllisine tarpeineen, siksi standardoidut ratkaisut harvoin toimivat. Me Sectolla haluamme tehdä auton omistamisesta ja ylläpitämisestä vaivatonta. Veloitukseton Fleet Manager hyödyttääkin jokaista yritystä, joka haluaa helpottaa autokannan hallintaa. Jo keskikokoisen autokannan sopimushallinnointi, kuluseuranta ja raportointi vievät paljon resursseja. Secto Fleet Manager on työkalu yrityksen autovastaavalle, minkä avulla koko autokannan tilannetta on helppo seurata kootusti.

Fleet Manager -palvelun hyödyt

Tehokkaasti toteutettu autokannanhallinnointi säästää aikaa ja rahaa, kun sopimusmuutostarpeisiin ja mahdollisiin kuluylityksiin osataan reagoida ajoissa.

Fleet Managerissa näkyy koko autokannan tilanne kootusti ja reaaliaikaisesti –kustannusrakenne ja tulevat investointitarpeet ovat aina ajan tasalla. Palvelu näyttää mm. ajetut kilometrit, mahdolliset yli- ja alikilometrit, sopimustiedot, tulevat katsastusajankohdat, kuluhistorian, auton käyttäjän sekä Secton kautta tilauksessa olevat ajoneuvot ja niiden tarkemmat tiedot.

Saat Fleet Managerista myös tiedot umpeen menneistä katsatustiedoista sekä verojen ja vakuutusten maksamattomuustiedoista.

Ajoneuvokannan päästöraportti sujuvasti

Ajoneuvokannan päästöraportti sujuvasti Secton asiakasportaalista

Yritys saa koottua vaivattomasti Euroopan komission ESG-raportoinnin vaatimuksiin sopivan päästöraportin Sectolla hoidossa olevasta autokannastaan. Päästöraportin tekemisessä voit käyttää joko Secton dataan perustuvia laskentaparametrejä, Defran (Department for Environment Food & Rural Affairs:n) parametrejä tai muokata täysin omat laskentaparametrit. Voit käyttää myös osittain omia ja osittain Secton/Defran laskentaparametrejä. Saat raportille aina ajantasaista tietoa, tarvittaessa voit helposti pyytää yrityksesi autokäyttäjiä parantamaan datan tarkkuutta.

Secto Päästöraportointi -työkalulla tuotettu raportti:

 1. Täyttää Euroopan komission ESG -raportoinnin vaatimukset.

 2. Läpinäkyvä: Data ja laskentaparametrit ovat näkyvissä ja muokattavissa.

 3. Joustava: Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa laskentaan.

 4. Helppokäyttöinen: Saat muutamalla klikkauksella raportin, jota voi suoraan hyödyntää osana yrityksen päästöraportointia.

Secto Päästöraportointi -työkalu on asiakkaidemme käytössä veloituksetta 30.06.2024 saakka. Raportointityökalu on toistaiseksi vain suomen kielinen.

Fleet Managerista löydät yrityksen autoiluun liittyvät tärkeät tiedot
 • Sopimukset, lataustagit, polttoainekortit, vakuutusyhtiöt, lisäpalvelut

 • Katsastukset, jotka ovat menossa 3 kk sisällä umpeen

 • Päättyvät sopimukset, joille ei ole vielä sovittu jatkoa

 • Secton kautta tilatut ajoneuvot ja niiden linkkaus aikaisempaan sopimukseen

 • Ylikilometrivaroitukset, eli jos on laskennallisesti sopimuksen kilometrit menossa yli 10 tkm yli sopimuksen ajomäärän

 • Kannan yleiskuva ajoneuvolajien mukaan ja päästöjen mukaan.

 • Työsuhdeautojen käyttäjät

 • Koko Sectolla hoidossa olevan autokannan päästötiedot yhteenvetona

 • Sectolla hoidossa olevan ajoneuvokannan päästöraportti, joka täyttää Euroopan komission vaatimukset

 • Kustannusraportointi

Kirjautuminen Secto Fleet Manageriin

Pääset kirjautumaan omilla tunnuksillasi Secto Fleet Manageriin tästä tai sivumme alalaidassa olevasta Secto Fleet Manager -linkistä.

Saat meihin helposti yhteyden jättämällä alle yhteystietosi!