Secto Fleet Manager

Jokainen yritys on erilainen yksilöllisine tarpeineen, siksi standardoidut ratkaisut harvoin toimivat. Me Sectolla haluamme tehdä auton omistamisesta ja ylläpitämisestä vaivatonta. Veloitukseton Fleet Manager hyödyttääkin jokaista yritystä, joka haluaa helpottaa autokannan hallintaa. Palveluun voi liittää kaikki ajoneuvot rahoitus- ja omistuspohjasta riippumatta.

Jo keskikokoisen autokannan sopimushallinnointi, kuluseuranta ja raportointi vievät paljon resursseja. Secto Fleet Manager on veloitukseton työkalu yrityksen autovastaavalle, minkä avulla koko autokannan tilannetta on helppo seurata kootusti.

Fleet Manager -palvelun hyödyt

Tehokkaasti toteutettu autokannanhallinnointi säästää aikaa ja rahaa, kun sopimusmuutostarpeisiin ja mahdollisiin kuluylityksiin osataan reagoida ajoissa.

Fleet Managerissa näkyy koko autokannan tilanne kootusti ja reaaliaikaisesti –kustannusrakenne ja tulevat investointitarpeet ovat aina ajan tasalla. Palvelu näyttää mm. ajetut kilometrit, mahdolliset yli- ja alikilometrit, rahoitussopimukset, tulevat katsastusajankohdat, kuluhistorian, käyttäjätiedot sekä Secton kautta tilauksessa olevat ajoneuvot ja niiden tarkemmat tiedot.

Saat Fleetmanagerista myös tiedot umpeen menneistä katsatustiedoista sekä verojen ja vakuutusten maksamattomuustiedoista.

Fleet Managerista löydät yritysen autoiluun liittyvät tärkeät tiedot
  • Sopimukset, polttoainekortit, vakuutusyhtiöt, lisäpalvelut

  • Katsastukset, jotka ovat menossa 3 kk sisällä umpeen

  • Päättyvät sopimukset, joille ei ole vielä sovittu jatkoa

  • Secton kautta tilatut ajoneuvot ja niiden linkkaus aikaisempaan sopimukseen

  • Ylikilometrivaroitukset, eli jos on laskennallisesti sopimuksen kilometrit menossa yli 10 tkm yli sopimuksen ajomäärän

  • Kannan yleiskuva ajoneuvolajien mukaan ja päästöjen mukaan.

  • Tietojen vienti exceliin, voi valita omat suodatukset mitä haluaa viedä exceliin käsittelyä varten ja tietojen siirtoja varten eri muihin asiakkaan järjestelmiin

  • Käyttäjätiedot per työsuhdeauto

  • Koko autokannan päästötiedot yhteenvetona

Kirjautuminen Secto Fleet Manageriin

Pääset kirjautumaan omilla tunnuksillasi Secto Fleet Manageriin tästä tai sivumme alalaidassa olevasta Secto Fleet Manager -linkistä.

Saat meihin helposti yhteyden jättämällä alle yhteystietosi!