Hyundai Ioniq 6

Hyundain sähköautouutuus!

Uusia sähköautoja ilmestyy markkinoille tasaiseen tahtiin. Esittelyssä tutun valmistajan tuore malli.

Hyundai Ioniq 6

Niille, joiden mielestä sähköauton ei tarvitse olla kantikas, voimaa uhkuva, ledinvälkkeinen futuristinen tutkielma, voi Hyundai Ioniq 6 olla mieluinen katseltava. Keulastaan se on sukunsa näköinen, perän spoilereissa voi nähdä häivähdyksen Porschea. Sivuprofiililtaan streamliner on äärimmäisen sutjakka – niin ulkonäöltään kuin ilmanvastuskertoimeltaan (0,21).

Ioniq 6:n saa sekä taka- että nelivetoisena. Takavetoisesta irtoaa tehoa 168 kW (229 hv), nelivetoisesta 239 kW (325 hv). Molemmissa on 77 kWh:n akku, ja autolle ilmoitetaan kertalatauksella yli 600 kilometrin toimintamatka.

800 voltin latausta tukeva auto imaisee nopeimmillaan sähköä 30:sta 80 prosenttiin varttitunnissa. Sähkö liikkuu molempiin suuntiin: autossa on 220 voltin sähkön ulosotto – tukkaa ei tarvitse kuivata ajoviimassa, vaan sen voi hoitaa turvallisesti hiustenkuivaajalla.

Ioniq 6:n erikoisuutena ovat sivupeilien virkaa toimittavat kamerat, joiden kuva näkyy kojelaudan päissä olevilta näytöiltä. Konservatiivisempi ostaja voi tilata autonsa myös normaaleilla peileillä. Tällä hetkellä myydään vuoden 2024 tuotantoa.

 

Hyundai Ioniq 6, hinnat alkaen 60 390,00 € (takaveto) ja 65 390,00 € (neliveto).

Kiinnostuitko autosta? Jätä yhteystietosi alle niin asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä.