Kestäva autoilu Secto Automotive

Siirry kestävään autoiluun mutkattomasti

Teemme sinulle tai yrityksellesi siirtymän kestävään eli mahdollisimman vähäpäästöiseen autoiluun vaivattomaksi. Meillä on vankka kokemus: olemme jo yli vuosikymmenen ajan auttaneet tuhansia yrityksiä ja kuluttajia siirtymään vastuullisempaan autoiluun. Täyssähköautolla ajaminen vähentää hiilidioksidipäästöjä sekä auttaa ilmastonmuutoksen torjunnassa, varsinkin jos lataat autosi ilmastosähköllä. Näiden lisäksi täyssähköautolla ajaminen on usein myös autoilun kokonaiskustannukset huomioiden edullisempaa. Matka kohti päästöttömyyttä ja autokannan sähköistäminen vaatii huolellista suunnittelua. Secton kehittämä Decarbon tool -työkalun avulla saadaan mallinnettua yrityksen autokantaan tehtävien muutosten vaikutus hiilidioksidipäästöihin ja myös autoilun kokonaiskustannuksiin. Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan kestävän autoilun ratkaisuihimme. Jätä meille yhdenottopyyntö tämän sivun alareunasta, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Sähköautojen vertailu

Markkinoilla on laaja valikoima sähköautoja. Löydät omasi, olitpa sitten kiinnostunut täyssähköisestä henkilö- tai pakettiautosta. Löydät sinulle sopivimmat sähköautot sähköautojen vertailu -työkalussamme. Voit suodattaa autot ja varustetasot vaikkapa vetokyvyn, toimintamatkan ja autoedun euromäärän mukaan. Sähköautojen vertailuun pääset tästä.

sahkoauton lataus

Mutkattomasti sähköautoilijaksi

Sähköautoon siirtymisessä on kolme vaihetta:

  1. Uuden autoilutavan ja ennakoivan asenteen sisäistäminen

  2. Sähköautoilun perusteiden opettelu

  3. Sopivan automallin valinta, tässä sinua auttaa sähköauton vertailu -työkalu

Sopivan automallin valintaan vaikuttavat esimerkiksi mahdollisuus kotilataukseen ja säännöllisten, pidempien matkojen reiteille sopivien latauspisteiden sijainti. Useimmat ihmiset eivät sähköautolla ajon jälkeen voisi kuvitella paluuta polttoainekäyttöisen auton rattiin — niin hyvä käyttövoima sähkö on autossa. Uusi sähköauto voi osoittautua matkaksi kohti kestävämpää tulevaisuutta tinkimättä laadusta, tyylistä tai ajonautinnosta. Voimassa olevat veroedut tekevät sähköistymisestä myös entistä houkuttelevampaa.

Leasing sähköauto Sectolta

Hanki sähköauto mutkattomasti. Valikoimaamme kuuluvat kaikki automerkit ja -mallit sekä latauslaiteratkaisut. Sectolla on sähköautojen leasingista yli kymmenen vuoden kokemus, olet hyvissä käsissä olet sitten yksityishenkilö, työsuhdeautoilija tai yrityksen edustaja. Jätä meille yhdenottopyyntö, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.