sähköautoilija vapaalla

Siirry vastuulliseen autoiluun mutkattomasti

Teemme sinulle tai yrityksellesi siirtymän kestävään eli mahdollisimman vähäpäästöiseen autoiluun vaivattomaksi. Meillä on vankka kokemus: olemme jo yli vuosikymmenen ajan auttaneet tuhansia yrityksiä ja kuluttajia siirtymään vastuullisempaan autoiluun. Sähköautolla ajaminen vähentää hiilidioksidipäästöjä sekä auttaa ilmastonmuutoksen torjunnassa, varsinkin jos lataat autosi ilmastosähköllä. Näiden lisäksi täyssähköautolla ajaminen on usein myös autoilun kokonaiskustannukset huomioiden edullisempaa. Jätä meille yhteydenottopyyntö tämän sivun alareunasta, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Avaa lisätietoja aiheesta klikkaamalla plus + merkkiä.

Yrityksen autokannan sähköistäminen

Yhä useampi yritys on sitoutunut noudattamaan ESG-periaatteita, joiden yksi keskeisiä velvoitteita on toimia pienemmän hiilijalanjäljen saavuttamiseksi. Yrityksen autokannan sähköistäminen on askel kohti kestävämpää tulevaisuutta. Me Sectolla tiedämme miten autokantaa on järkevin lähteä sähköistämään. Meillä on vankka kokemus: olemme jo yli vuosikymmenen ajan auttaneet tuhansia yrityksiä siirtymään vastuullisempaan autoiluun. Lue lisää yrityksen autokannan sähköistämisestä.

Sähköauto työsuhdeautoksi

Miksi kannattaa ottaa sähköauto työsuhdeautoilijana:

  • Ympäristövaikutukset: Sähköautot eivät tuota lähipäästöjä – teet osasi ympäristön puolesta.

  • Kustannukset: Sähkö on halvempaa kuin polttoaine.

  • Valtion tuki: Sähköautoilijana pääset hyödyntämään veroetuja. Autoedussa on merkittäviä etuja sähköautoilijalle: Lue lisää tästä.

  • Uusin tekniikka: Innovatiivisia ominaisuuksia, moderni käyttökokemus.

Löydät täältä lisätietoa sähköauto työsuhdeautona.

sähköauton lataus

Leasing sähköauto Sectolta

Hanki sähköauto mutkattomasti. Valikoimaamme kuuluvat kaikki automerkit ja -mallit sekä latauslaiteratkaisut. Sectolla on sähköautojen leasingista yli kymmenen vuoden kokemus, olet hyvissä käsissä olet sitten työsuhdeautoilija tai yrityksen edustaja. Jätä meille yhdenottopyyntö, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.