Sähköauto leasing

Leasing sähköauto Sectolta.

Uusin tekniikka, erinomainen ajettavuus, kustannustehokkuus, vähäpäästöisyys ja alati kasvava valikoima ovat erinomaisia syitä vaihtaa sähköiseen autoiluun. Sectolla on sähköauto leasingista yli kymmenen vuoden kokemus, olet hyvissä käsissä olet sitten yksityishenkilö, työsuhdeautoilija tai yrityksen edustaja.

 

Leasingsähköautoja nopeaan toimitukseen

Leasingauto nopeasti? Meiltä saat sähköauton tai ladattavan hybridin ajoon pikaisesti! Autoja on vain yksittäiskappaleita, joten toimithan nopeasti ja varmistat omasi.

Kiinnostaako sähköautoiluun siirtyminen? Saat kauttamme leasingauton nopeasti. Klikkaa alla olevaa linkkiä, niin näet automallit,  jotka voimme luovuttaa erityisen nopeasti. Saamme koko ajan uusia automalleja nopeaan toimitukseen. Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Tutustu valikoimaan tästä

Avaimet käteen -sähköautoleasing yritykselle

Vaikka vihreät arvot ja pienet käyttökulut kiinnostavatkin, suurella osalla asiakkaistamme ei ole aikaa tai halua sukeltaa sähköautoilun maailmaan. Tästä syystä Secto toimittaa sähköautot vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella.

Avaimet käteen -sähköauto leasing sisältää:

 • Asiakkaan tarpeiden kartoituksen ja konsultoinnin
 • Asiakkaan valitseman plug in-hybridin tai täyssähköauton rahoituksen ja ylläpidon
 • Secto PlugSurfing-lataustagin ja -applikaation
 • Lisälatauskaapelin (Type 1 tai Type 2)
 • Käyttäjätuen sopimuskauden ajan
 • Valitun sopimusmallin mukaiset leasingpalvelut, mm. huollot ja uudelleensijoitus sopimuskauden jälkeen

Lisäksi valittavissa:

 • Latauslaitteiston toimitus, asennus ja käytön opastus

Rahoitusmallin ja toivotut lisäpalvelut voi vapaasti valita Secton laajasta tuotevalikoimasta. Sähköautotiimimme auttaa parhaan ratkaisun löytämisessä. Autamme mielellämme yrityksenne sähköisen liikenteen äärelle, jos edulliset ja ympäristöystävälliset kilometrit kiinnostavat!

Ole yhteydessä jos tarvitset automerkeistä riippumatonta asiantuntijaa käymää vaihtoehtoja läpi kanssasi.

Helppo yksityisleasing sähkö- ja hybridiautoille

Ladattavat hybridit ja täyssähköautot ovat edullisemman autoveron ja käyttökustannusten ansioista erittäin houkutteleva vaihtoehto perinteisten polttomoottoriajoneuvojen rinnalle.

Sekä latauspisteverkko, että ladattavien autojen valikoima laajenee jatkuvasti. Valinnanvaraa on niin perheautoissa kuin urheiluautoissakin. Lähes kaikki merkittävät autovalmistajat ovat tuoneet tai tuomassa omia ladattavia autojaan markkinoille.

Vaikka vihreät arvot ja pienet käyttökulut kiinnostavatkin, suurella osalla asiakkaistamme ei ole aikaa tai halua sukeltaa sähköautoilun maailmaan. Tästä syystä Secto toimittaa sähköautot vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella.

Avaimet käteen yksityisleasing sisältää:

 • Asiakkaan tarpeiden kartoituksen ja konsultoinnin
 • Asiakkaan valitseman plug in-hybridin tai täyssähköauton ja sen ylläpidon kuukausihinnalla
 • Käyttäjätuen sopimuskauden ajan
 • Asiakkaalle räätälöidyn sopimusajan ja kilometrit.
 • Lisäpalvelut, kuten renkaanvaihdot ja kausisäilytyksen.

Autamme mielellämme sinut sähköisen liikenteen äärelle, jos edulliset ja ympäristöystävälliset kilometrit kiinnostavat!

Ole meihin yhteydessä yksityisleasing@secto.fi ja kerro meille mitä sinä toivot vaivattomalta leasingautoltasi ja olemme sinuun yhteydessä!

Työsuhdesähköauton verotus

Merkittävät työsuhdesähköauton verotusarvoon kohdennetut veroedut tuovat sähköautoilun yhä useamman työsuhdeautoilijan ulottuville.

Täyssähköautojen käyttöedun verotusarvoa alennetiin 170 € / kk vuosille 2021-2025.  Vapaan autoedun verotusarvon alennus on 290 €. Alle 100 g / km Co2-päästöisten autojen, eli käytännössä ladattavien hybridien verotusarvoa laskettiin 80 € / kk. Etu koskee vuonna 2020 tai myöhemmin rekisteröityjä työsuhdekäytössä olevia täyssähköautoja.

Sekä oman auton että työsuhdeauton maksuton julkinen lataaminen sekä työpaikkalataaminen vapautui luontaisetuverotukselta vuosille 2021-2025.

Lisäksi kustannuksiin vaikuttaa suotuisasti autoveron poisto päästöttömiltä autoilta, mikä laskee keskimääräisen sähköauton ostohintaa noin 1 500 euroa.

Täyssähköautojen valikoima monipuolistuu, kun useat automerkit tuovat markkinoille uusia malleja. Vastuullinen ja käyttökuluiltaan edullinen sähköauto on mahdollista entistä useammalle työsuhdeautoilijalle.

Lue vähäpäästöisen työsuhdeauton verotuksesta lisää täältä.

rahoitusleasing tase

Secton kaikki työsuhdeautot vaihtuvat sähköisiin

Sähköautoista puhutaan paljon, mutta eläviä esimerkkejä suuren sähköautofleetin käytöstä on edelleen harvassa. Secto päätti yhdessä henkilökunnan kanssa tarjota elävän esimerkin siitä, miten toteuttaa noin 60 auton työsuhdekannan siirtyminen sähköön.

Asiakastutkimuksemme mukaan 47 % prosenttia yritysautopäättäjistä aikoo hankkia täyssähköautoja seuraavan neljän vuoden aikana, mutta käytännön järjestelyt ovat vielä hakusessa: 45 % vastaajista ei esimerkiksi osaa sanoa miten autojen lataus tullaan järjestämään.

Tutkimustuloksista sisuuntuneina päätimme hankkia suutarin lapselle kengät ja uudistaa Secton oman sisäisen autopolitiikan sähköautot edellä. Lokakuusta 2021 lähtien Secton henkilökunnan oletustyösuhdeauto on sähköinen.

Työsuhdesähköauton luontaisetuun suunnatut verohelpotukset mahdollistavat käyttäjälle satoja euroja edullisemman työsuhdeautoilun, toisin sanoen samalla rahalla saa kalliimman auton. Hankintaraja on asetettu 60 000 euroon. Työnantajan kuluihin verohelpotukset eivät vaikuta muutaman tuhannen euron autoveron poistoa lukuun ottamatta. Arviolta 15-20 % kalliimpaa autokantaa kompensoivien kustannussäästöjen lasketaan tulevat edullisempien ylläpitokustannusten kautta.

Uusi autopolitiikka on rakennettu tiettyjen olettamuksien varaan. Todellisuus saattaa olla toinen ja autopolitiikkaa ollaan valmiita säätämään tarvittaessa.

Tulemme avaamaan omia kokemuksiamme sähköautoiluun siirtymisessä ja jakamaan tietoa eri käyttäjäprofiilien TCO:sta, tyytyväisyydestä, korjauskustannuksista ja latauskustannuksista.

 

Secto PlugSurfing

Secto PlugSurfing-lataustagin alle on kerätty 108 000 sähköautojen latauspistettä ympäri Euroopan.

Arkikäytössä sähköautot ladataan pääsääntöisesti kotona tai työpaikalla. Latauspisteita alkaa kuitenkin löytyä jo jokaisen marketin pihalta ja erityisesti pidemmillä matkoilla on tarve käyttää lukuisten eri latauspisteoperaattoreiden palveluita. Voit hankkia jokaisen latauspisteoperaattorin tagin erikseen tai käyttää helppoa Secto PlugSurfingia.

Secto PlugSurfing-tagilla ja -sovelluksella voit maksaa sähköautosi lataukset useimmilla latausasemilla Suomessa ja Euroopassa. Suomessa palvelussa ovat mukana Fortumin Charge & Drive, K-lataus sekä Virta.

Jos käytössäsi on vapaa autoetu, käyttämäsi sähkö laskutetaan kuukausittain työnantajaltasi leasinglaskun yhteydessä. Muussa tapauksessa voit lisätä maksutavaksi oman luottokorttisi.

Secto PlugSurfingin käyttö on veloituksetonta, mutta huomioithan että latauspisteen operaattorin määrittää latauksen hinnan, joka saattaa poiketa operaattorin suoramyyntihinnasta.